Nieuw O'chill & B'chill nu online!!!!

Spaarpunten en shoptegoed

Spaarpunten

Hoe werkt het?

Maak bij ons een account aan en spaar automatisch voor EXTRA KORTING! 

Bij elke euro die u besteld op onze webshop ontvangt u 3 spaarpunten.

Heeft u genoeg punten gespaard, dan kunt u minimaal €5 tot en met maximaal €50 aan shoptegoed inwisselen per keer. 500 punten is €5,00 korting ( €0,01 per punt ) .

Op de checkoutpagina of in de winkelmand heeft u de mogelijkheid om de gespaarde punten in te wisselen. Als u op Punten Systeem klikt (onder het kortingscodeveld) dan kan er per staffel van 500 punten worden ingewisseld. Het kortingsbedrag gaat er dan automatisch vanaf.

 

LET OP:

  • De spaarpunten kunt u pas na 35 dagen na aankoop inwisselen (dit ivm retour/garantietermijn). De punten van een aankoop kunnen dus niet gelijk ingewisseld worden.
  • Spaarpunten worden alleen gespaard wanneer u bent ingelogd.
  • Er kan maar 1 kortingscode tegelijk gebruikt worden. Bedenk dus goed welke u graag wilt gebruiken. De code is niet geldig i.c.m. andere kortingscodes.
  • Achteraf kan er geen spaarpunten-korting worden verrekend. Deze blijft gewoon geldig voor een volgende order.
  • Bij een retourzending komen de punten van het retour gestuurde artikel te vervallen. Bij een gedeeltelijke retourzending ontvangt u alleen de spaarpunten over wat per artikel is toegekend van de behouden artikelen.
  • Mocht u bij een order van bijvoorbeeld 10 euro - 5 euro korting hebben ingeleverd en dus 5 euro hebben betaald en dit retour sturen, krijgt u van ons de betaalde 5 euro terug. Het is voor ons helaas niet mogelijk om de kortingscode van de spaarpunten weer actief te zetten. De spaarpunten komen dus te vervallen.
  • Spaarpunten zijn maximaal 3 jaar geldig

 

Shoptegoed


Heeft u van ons een shoptegoedcode ontvangen naar aanleiding van een klacht dan kunt u deze code inwisselen op een volgende bestelling. Deze code kunt u invullen in het kortingscodeveld op de checkout pagina. De tegoedcode is slechts 1 keer te gebruiken! Tevens zijn de tegoedcodes n.a.v. een klacht altijd excl. gratis verzending. Besteld u meerdere artikelen dan wordt er aan ieder artikel een kortingsbedrag toegekend, dit bedrag komt te vervallen na een retourzending en zal dus niet verdeelt worden over de artikelen die worden gehouden. De code is niet geldig i.c.m. andere kortingscodes en is 3 maanden geldig.

Heeft u een shoptegoedcode ontvangen n.a.v. een retourzending en is dus in feite uw eigen geld dan wordt de code opnieuw (of gedeeltelijk) geactiveerd als u artikelen terug stuurt van een order waar u het tegoed op ingewisseld heeft of het tegoed wordt in zijn geheel verrekend over de artikelen die door de klant worden gehouden. Een tegoedcode boven €29,00 is incl. gratis verzending, gratis verzending komt te vervallen op het moment dat de code voor de 2e keer geactiveerd wordt.