GRATIS RETOUR & Ruilen

GRATIS retour & ruilenRuilen & GRATIS RETOUR 

Als consument heeft u het recht om zonder reden van opgaaf internetaankopen retour te sturen binnen een termijn van 14 kalenderdagen na ontvangst artikel (Wet Koop op Afstand). Dit geldt ook voor alle bestelde artikelen op Jayno.nl. Bij retourzendingen wordt het volledige bedrag binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening na ontvangst pakket. Indien er is gekozen voor achteraf betalen wordt de factuur aangepast.  


GRATIS* retour via antwoordnummer 
Via ons antwoordnummer kunt u GRATIS retourneren. Bij elk postNL punt kunt u uw retourzending kosteloos afgeven. Gebruik hiervoor het onderstaande antwoordnummer. Het antwoordnummer is momenteel alleen geldig voor Nederlandse klanten.

*UITZONDERING:

 • Bij SALE/korting artikelen wordt er per bestelling een kleine bijdrage verrekend van €2,99 op het retourbedrag. 
 • Wanneer een bestelling in zijn geheel wordt geretourneerd berekenen wij ook €2,99 op het retourbedrag.

 

ANTWOORDNUMMER:
Jayno.nl
Antwoordnummer 90
4700VB  Roosendaal


U kunt uw retour ook zelf frankeren (op eigen kosten) en terug sturen naar ons. Na ontvangst van uw retour krijgt u binnen 14 dagen het bedrag van uw retour terug gestort op uw rekening. Bij achteraf betalen (klarna of billink) passen wij de factuur voor u aan.

Retouradres:
Jayno.nl
De Meeten 32
4706NG Roosendaal


RETOURPROCES:

 1. Doe de ongewassen/ongedragen kleding in originele verpakking met aangehecht kaartje terug in de verzendzak en verpak de artikelen goed.
 2. Geef op de meegeleverde pakbon aan welke artikelen u retourneert en stop deze bij uw retouren
 3. Vermeld ons antwoordnummer aan de buitenzijde van je pakket
 4. Sluit de zak af en gebruik het onderstaande retouradres
 5. Breng het pakket naar een PostNL punt
 6. Wij betalen binnen 14 dagen het geld terug met dezelfde betaalmethode die jij gebruikt hebt (indien u voor klarna of billink achteraf betalen heeft gekozen passen wij de factuur aan)

 

GRATIS RETOURADRES  --> altijd geld terug

Jayno.nl
Antwoordnummer 90
4700 VB Roosendaal 

 

RUILEN

De SNELSTE optie is zelf een nieuwe order plaatsen. Dit kan direct, aangezien wij uw retour volledig crediteren. U kunt uw producten ook ruilen. Na ontvangst van uw retour kunt u met het gecrediteerde bedrag zelf een nieuwe order plaatsen. Telefonisch, via mail of via whatsapp doorgeven kan natuurlijk ook altijd. 


RUILPROCES:

 1. Doe de ongewassen/ongedragen kleding in originele verpakking met aangehecht kaartje terug in de verzendzak.
 2. Geef op de meegeleverde pakbon aan welke artikelen u graag zou willen ruilen en stop deze bij uw retouren. Geef hierbij duidelijk de artikelcodes/kleur en maat aan die u er voor terug wilt ontvangen.
 3. U kunt dit ook telefonisch doorgeven zodat de artikelen gelijk voor u gereserveerd worden. Wij verzenden de ruilorder zodra wij uw retour ontvangen hebben. Telefonisch doorgeven kan op 0165370346 of via whatsapp 0627061504. 
 4. U kunt ook zelf een nieuwe order plaatsen aangezien het retour bedrag terug wordt gestort op uw rekening/factuur wordt aangepast bij achteraf betalen.
 5. Sluit de zak af en gebruik ons GRATIS antwoordnummer.

 

Nog ter verduidelijking:

 1. Wanneer het aankoopbedrag onder de 29 euro zakt betaalt u alsnog (HEEN)verzendkosten. Voor Belgische  klanten is het als het aankoopbedrag zakt onder de 49 euro.
 2. Tip mocht u kiezen voor een tegoedbon die onbeperkt geldig is, dan krijgt u wel het gehele bedrag terug in de vorm van shoptegoed. (er worden er geen (Heen)verzendkosten berekend).
 3. Sale artikelen kunnen niet gratis retour gestuurd worden (berekenen we €2,99)
 4. Als een gehele order retour gestuurd wordt berekenen wij een kleine bijdrage van €2,99
 5. Mocht de order retour komen omdat u het pakket heeft geweigerd of niet bezorgd kon worden zullen wij de order annuleren en de verzendkosten/annulatiekosten  €12,50 bij u in rekening brengen. Bij misbruik / herhaaldelijk hele orders retourneren berekenen wij €12,50 kosten door.
 6. Wanneer een retour niet voldoet aan de voorwaarden kunnen wij uw retour weigeren of gedeeltelijk vergoeden.
 7. Bij het niet kunnen afleveren van een product zal de ondernemer retourkosten in rekening brengen.
 8. RETOUR is eenmalig gratis PER order, stuur dus uw retouren in 1 pakket retour anders bereken wij kosten a €5,50.
 9. Stuurt u artikelen van een ruiling retour dan kan dit niet gratis via ons antwoordnummer, indien deze wel via ons antwoordnummer worden terug gestuurd dan wordt er €5,50 doorberekend.
 10. Bij een gebrek/foutief artikel graag van te voren contact opnemen met ons
 11. Bij 2 x hetzelfde artikel te bestellen in verschillende orders waarvan er 1 retour komt worden er wel retourkosten berekend. Mocht er om wat voor reden dan ook zo zijn dat je opnieuw dezelfde artikelen wilt bestellen (bv omdat er een kortingscode op dat moment actief is) neem dan eerst contact op met onze klantenservice. 
 12. Heb je meerdere bestellingen stuur ze dan SAMEN retour indien mogelijk en niet apart anders zijn wij genoodzaakt retourkosten hiervoor te berekenen.
 13. In verband met hygiëne kunnen ondergoed en spenen na opening niet worden geretourneerd/geruild.

LET OP: Komt u met order na retour onder de €29,00 betaald u alsnog (heen)verzendkosten a €1,99/€2,99. Ook als u uw ruiling vooraf aan ons doorgeeft berekenen wij verzendkosten als de ruiling onder de €29,- euro uitkomt, daarin tegen kunt u kosteloos uw retourzending via ons antwoordnummer versturen.


Sale artikelen kunnen geretourneerd worden volgens dezelfde voorwaarden.

Retourzendingen zonder pakbon worden niet in behandeling genomen. De artikelen dienen indien mogelijk in originele verpakking en ongedragen/ongebruikt/onverkocht/ongewassen te zijn.

 

Mocht u nog vragen hebben kunt u ons bereiken via de mail of onderstaande nummers:

Email: info@jayno.nl

Telefoonnummer: 0165 370346

Whatsappnummer: 0627061504

We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.15uur tot 18.15uurAlle producten in de webwinkel zijn op voorraad tenzij anders vermeld. 


Bestellingen worden alleen verwerkt op werkdagen. We streven ernaar uw bestelling binnen 24 uur te verwerken (na ontvangst van uw betaling).

Mocht een product niet op tijd kunnen worden geleverd dan ontvangt u hiervan een email en indien gewenst kunt u dan alsnog de bestelling annuleren. De maximale leveringstermijn bedraagt 5 werkdagen.