Dirkje babykleding | bij Jayno.nl uw online specialist!

 Dirkje babykleding te koop

Voor Dirkje babykleding bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de grootste collectie van Dirkje online aan. 

Dirkje babykleding

Dirkje wordt verdeeld in diverse kledinglijnen zo heb je Dirkje babywear en Dirkje comfort. De dirkje babywear productie is heel erg bekend deze staat bekend om de prachtige setjes die door het kledingmerk Dirkje wordt aangeboden. De setjes die worden aangeboden door Dirkje zijn super schattig & stoer. De setjes bestaan meestal uit 2, 3 of zelfs 4 delige setjes. De setjes worden aangeboden vanaf maat 50 t/m 86. Naast de babywear collectie heeft Dirkje ook een prematuur collectie deze is echter niet zo heel groot maar wel heel schattig. De prematuur collectie van Dirkje begint vanaf maat 40 en lopen zelf door tot een maat 68- 74 . 

Uitleg kledinglijnen Dirkje 

De comfort lijn zijn losse items waar een specifiek thema aan is verbonden. De babykleding thema's kunt u eindeloos met elkaar combineren. De kledingmaten van de comfort lijn zijn verdeeld in 2 verschillende groepen. Je heb thema's die beginnen vanaf maat 56 t/m 104 en je heb ook kleding  thema's die beginnen vanaf 62 t/m 116. U kunt voor uw peuter of kleuter ook uitstekend bij ons terecht! De kledingstukken van de comfort lijn bestaan uit broeken, jurken, sweaters, longsleeves, bolero's, rokken, jassen, sokken, maillots, jeans, blouses, leggings, boxpakjes, rompers, mutsjes, overgooiertjes, unisexpakjes en zelfs complete garderobe sets! 

Dirkje heeft dus naast hippe en trendy babykleding ook hele stoere en schattige peuter- kinderkleding. 

Prijs kwaliteit verhouding Dirkje

De prijs kwaliteit verhouding van Dirkje is zeer aantrekkelijk. Een leuk compleet setje heeft u meestal voor tussen de €15 en €29,90 voor een goede kwaliteit! 

In een een intervieuw zei 1 van de mede eigenaren Mark van Gennip het volgende over Dirkje:

Als je bedenkt dat een Nederlandse baby gemiddeld 2,5 tot 3 stuks van Dirkje draagt, doen we het niet slecht. De collecties zijn meer uitgewerkt terwijl de prijzen laag blijven. De babylijn is ook enorm succesvol door de betaalbare cadeau-artikelen. Voor zo’n 15 euro heb je al een mooi en niet te duur cadeautje.

Heeft u baby dus al iets van Dirkje kijk dan snel op onze website. Dirkje babykleding moet dus in de kledingkast van uw baby hebben hangen