Dirkje babykleding waar te koop?

Dirkje babykleding te koop

Voor Dirkje baby- en peuterkleding kunt u terecht op onze pagina. We bieden u 1 van de meest uitgebreide Dirkje collectie aan van Nederland. We hebben van Dirkje het sterke en zeer bekende baby programma maar ook verkopen we peuterkleding van dit merk. Dirkje staat al jaren bekend als 1 van de beste baby en peuterkleding merken van Nederland. Dit kledingmerk staat voor betaalbare baby- en peuterkleding voor een betaalbare prijs. 

Setjes  

De setjes van Dirkje zijn Dirkje zijn altijd ijzersterk in hun prijs en kwaliteitverhouding. Dirkje setjes zijn alleen te verkrijgen in de maten vanaf maat 50 t/m 80. De sets worden in 2 kleuren aangeboden waarbij de setjes uit 2, 3 of zelfs 4 delen bestaat. Dirkje maakt de setjes in 2 kleuren en ook met prachtige modelfoto's.

Losse items 

De losse items van Dirkje zijn heel gemakkelijk en leuk met elkaar te combineren. Zo zijn alle kledingstukken in een bepaalde thema ingedeeld. In deze thema's kan je er vrolijk op los combineren, zo kun je alle kleding eindeloos combineren en deze zijn ook altijd weer in 2 kleurencombinaties te verkrijgen. De thema's heb je in 2 verschillende maatvoeringen. Je heb een maatvoering van 56 t/m 104 of van 62 t/m 116. 

Al interesse gekregen in het kledingmerk Dirkje. Klik dan hier