SPAARPUNTEN & SHOPTEGOED

Spaarpunten

LET OP DE SPAARPUNTEN ZIJN TIJDELIJK NIET ZICHTBAAR IVM HET OVERSTAPPEN VAN EEN NIEUW PLATFORM (WEBSITE). EXCUSES VOOR HET ONGEMAK

Hoe werkt het?

Maak bij ons een account aan en spaar automatisch voor KORTING! 

Bij elke euro euro die u besteld op onze webshop ontvangt u spaarpunten. 

Heeft u genoeg punten gespaard kunt u de €10,-  €20,- €50,- of zelf €100,- shoptegoed inwisselen. Klik op het gewenste bedrag en je ontvangt dan een unieke code. Vul deze code in in het kortingscode veld bij het winkelmandje. Het bedrag gaat er dan automatisch af.

DE KORTINGSCODE IS ALTIJD TERUG TE VINDEN IN HET SPAARPUNTENSYSTEEM

 

LET OP:

  • Er kan maar 1 kortingscode tegelijk gebruikt worden. Bedenk dus goed welke u graag wilt gebruiken
  • Achteraf kan er geen spaarpunten korting worden verrekend. Deze blijft gewoon geldig voor bij een volgende order.
  • Bij een retourzending komt het kortingsbedrag van het retour gestuurde artikel te vervallen. De code wordt niet opnieuw geactiveerd en is dus maar 1-malig in te wisselen. Bij een gedeeltelijke retourzending ontvangt u alleen het kortingsbedrag wat per artikel is toegekend van de behouden artikelen en wordt het tegoed niet in zijn geheel verrekend over de artikelen die u houd.
  • Mocht u bij een order van bijvoorbeeld 10 euro - 5 euro korting hebben ingeleverd en dus 5 euro hebben betaald en dit retour sturen, krijgt u van ons de betaalde 5 euro terug. Het is voor ons helaas niet mogelijk om de kortingscode van de spaarpunten weer actief te zetten. De spaarpunten komen dus te vervallen.
  • De spaarpunten kunt u pas na 4 weken inwisselen (dit ivm retour/garantietermijn) De punten van een aankoop kunnen dus niet gelijk ingewisseld worden

 

Shoptegoed


Heeft u van ons een shoptegoed code ontvangen naar aanleiding van een klacht dan kunt u deze code inwisselen op een volgende bestelling. Deze code kunt u invullen in het kortingscodeveld op de checkout pagina. De tegoedcode is slechts 1 keer te gebruiken! Tevens zijn de tegoedcodes n.a.v. een klacht altijd excl. gratis verzending. Besteld u meerdere artikelen dan wordt er aan ieder artikel een kortingsbedrag toegekend, dit bedrag komt te vervallen na een retourzending en zal dus niet verdeelt worden over de artikelen die worden gehouden.

Heeft u een shoptegoedcode ontvangen n.a.v. een retourzending en is dus in feite uw eigen geld dan wordt de code opnieuw (of gedeeltelijk) geactiveerd als u artikelen terug stuurt van een order waar u het tegoed op ingewisseld heeft Of het tegoed wordt in zijn geheel verrekend over de artikelen die door de klant worden gehouden. Een tegoedcode boven €29,00 is incl. gratis verzending, gratis verzending komt te vervallen op het moment dat de code voor de 2e keer geactiveerd wordt.