HERFSTDEAL: 20% KORTING OP DIRKJE, DJ DUTCHJEANS, CARS JEANS & MEER! | MID SEASON SALE T/M 30% KORTING!

wooden buttons

wooden buttons

wooden buttons

Er zijn geen producten gevonden die aan deze criteria voldoen.

Wooden Buttons babykleding

Wooden Buttons is een Nederlands baby- en kinderkledingmerk. Wooden Buttons staat bekend op de leuke prints op kwalitatief hoogwaardige kleding. Alle producten van Wooden Buttons worden in Nederland gemaakt en zijn van biologisch katoen.

Leuke shirts met een tekst met bijpassende broekje en mutsje. Verkrijgbaar van maat 50 t/m 92. Alles shirtjes zijn van drukknopen op de schouder voorzien om het aan en uittrekken te vergemakkelijken.

Wooden Buttons Online 

De collectie van Wooden Buttons
De collectie van Wooden Buttons bestaat uit baby- en kinderkleding met leuke prints en kleuren. Kenmerkend voor Wooden Buttons is de uitstekende pasvorm. Wooden Buttons heeft onder meer T-shirts, rompers, broeken en mutsjes in de maten 50/56 t/m 86/92 in haar assortiment. Elke maand worden er leuke prints en teksten aan het assortiment van Wooden Buttons toegevoegd.

Wooden Buttons wordt in Nederland geproduceerd.
Alle producten van Wooden Buttons in Nederland op een verantwoorde manier geproduceerd, dus niet alleen het printen maar ook de productie van de kleding zelf. Elk jaar wordt de fabrikant van Wooden Buttons gecontroleerd door Centexbel. Deze instantie controleert of het productieproces en alle producten aan de strengste milieu eisen voldoen.