we zijn druk bezig met het overstappen naar een nieuw systeem excuses voor het ongemak

okbaby

okbaby

okbaby

We can't find products matching the selection.

OKbaby online kopen

OKbaby staat voor creativiteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Deze veiligheidsproducten voor de baby- en kindersector zijn van groot belang bij het opgroeien van je kleintje. OKbaby is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve producten om de veiligheid van baby’s en kinderen alleen maar te verbeteren. Dit kan zijn wanneer zij lekker aan het badderen zijn, op de fiets zitten of rondkruipen in de woonkamer.

OKbaby veiligheidsproducten

De veilgheid van je kleintje is belangrijk, daarom is het belangrijk dat de producten welke je gebruikt ook aan bepaalde kwaliteitsnormen voldoet. OKbaby staat al jaren bekend om haar kwaliteit en haar UNI en ISO 9001: 2008-certificeringen. Dit merk uit Italië gebruikt materialen van de hoogste kwaliteit, voldoen aan alle toepasselijke Europese normen en voorschriften, hebben een serienummer waarbij je zelfs de gebruikte grondstoffen kunt traceren en zijn getest op chemisch niveau volgens de laatste EU-normen! Daarom kiezen wij voor OKbaby in ons assortiment.

Zodra je kleintje geboren is, is een van de taken om er voor te zorgen dat hij of zij op het potje gaat. Een goed wc potje is hier in belangrijk. Okbaby heeft een groot assortiment in bad en verzorgingsproducten zoals duurzame wc potjes, maar ook douchezitjes. Heb je bijvoorbeeld geen bad, maar wil je zorgeloos met je kleine dreumes douchen? Dit kan! En voor de mensen die wel een bad hebben, heeft OKbaby een groot assortiment aan bad producten, badspeelgoed en zeesponsjes om het badje een groot plezier te maken!

Ben je breder op zoek naar bad en verzorgingsproducten? Kijk dan even op onze bad en verzorging pagina waar je nog veel meer merken en producten kunt vinden!