OP ALLES! 60% + 20% EXTRA KORTING MET CODE: SP4J

okbaby

okbaby

okbaby

Set Ascending Direction

9 Items

 1. MATEN

  OKBaby

  douchezitje aqua
  As low as € 47,00
 2. MATEN

  OKBaby

  douchezitje fuchsia
  As low as € 47,00
 3. MATEN

  OKBaby

  douchezitje lichtroze
  As low as € 47,00
 4. MATEN

  OKbaby

  wc potje light blue
  As low as € 5,80 Regular Price € 14,50
 5. MATEN

  OKbaby

  wc potje hard lentegroen
  As low as € 5,80 Regular Price € 14,50
 6. MATEN

  OKbaby

  wc potje hard aqua
  As low as € 5,80 Regular Price € 14,50
 7. MATEN

  OKbaby

  zeespons honeycomb small
  As low as € 3,80 Regular Price € 9,50
 8. MATEN

  OKbaby

  zeespons fijn big
  As low as € 8,00 Regular Price € 20,00
 9. MATEN

  OKbaby

  zeespons fijn small
  As low as € 5,60 Regular Price € 14,00
Set Ascending Direction

9 Items

OKbaby online kopen

OKbaby staat voor creativiteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Deze veiligheidsproducten voor de baby- en kindersector zijn van groot belang bij het opgroeien van je kleintje. OKbaby is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve producten om de veiligheid van baby’s en kinderen alleen maar te verbeteren. Dit kan zijn wanneer zij lekker aan het badderen zijn, op de fiets zitten of rondkruipen in de woonkamer.

OKbaby veiligheidsproducten

De veilgheid van je kleintje is belangrijk, daarom is het belangrijk dat de producten welke je gebruikt ook aan bepaalde kwaliteitsnormen voldoet. OKbaby staat al jaren bekend om haar kwaliteit en haar UNI en ISO 9001: 2008-certificeringen. Dit merk uit Italië gebruikt materialen van de hoogste kwaliteit, voldoen aan alle toepasselijke Europese normen en voorschriften, hebben een serienummer waarbij je zelfs de gebruikte grondstoffen kunt traceren en zijn getest op chemisch niveau volgens de laatste EU-normen! Daarom kiezen wij voor OKbaby in ons assortiment.

Zodra je kleintje geboren is, is een van de taken om er voor te zorgen dat hij of zij op het potje gaat. Een goed wc potje is hier in belangrijk. Okbaby heeft een groot assortiment in bad en verzorgingsproducten die we bij jayno verkopen zoals ok baby duurzame wc potjes, maar ook voor een ok baby douchezit kunt u bij ons terecht. Heb je bijvoorbeeld geen bad, maar wil je zorgeloos met je kleine dreumes douchen? Dit kan! En voor de mensen die wel een bad hebben, heeft OKbaby een groot assortiment aan bad producten, badspeelgoed en zeesponsjes om het badje een groot plezier te maken! Dus of u nou op zoek bent naar een ok baby wc potje of eem ok baby opla douchezitje (of anders genoemd een ok baby opla badje) , Bij Jayno vindt u het allemaal!

Ben je breder op zoek naar bad en verzorgingsproducten? Kijk dan even op onze bad en verzorging pagina waar je nog veel meer merken en producten kunt vinden!

Wanneer u voor 22:00 bestelt, dan heeft u uw okbaby opla douchezitje de volgende dag al in huis!