50% PLUS 40% EXTRA KORTING OP ALLES - TIJDELIJKE ACTIE m.u.v. Koko Noko !!!

noeser

noeser

noeser

Set Ascending Direction

5 Items

 1. MATEN

  Noeser

  Bucket muts stripe red totem red
  As low as € 11,50 Regular Price € 22,99
 2. MATEN

  Noeser

  hilly longsleeve planet midnight blue
  As low as € 7,49 Regular Price € 24,95
 3. MATEN

  Noeser

  nova hat moon grey
  As low as € 18,48 Regular Price € 36,95
 4. MATEN

  Noeser

  hatti hat mustard saturn gold
  As low as € 6,48 Regular Price € 12,95
 5. MATEN

  Noeser

  hatti hat molecule pink dreamy pink
  As low as € 6,48 Regular Price € 12,95
Set Ascending Direction

5 Items

Noeser Babykleding

Baby's hebben nog geen stevig immuunsysteem en kunnen makkelijker allergieën en eczeem ontwikkelen. Doordat biologisch katoen geen giftige stoffen bevat, is het prettiger voor je baby's huidje. Ook is biologisch katoen zachter en ademt het beter.

Noeser Kinderkleding

Noeser heeft de collectie uitgebreid en is nu verkrijgbaar tot maat 116. De Noeser kinderkleding is stoer en eigenwijs en door de mooie kledingstylen eindeloos met elkaar te combineren. Kunt u hier niets vinden kijk dan ook eens op onze Noppies pagina.

Noeser brand story
Wij geloven in blijdschap. Blijdschap zit in alle dingen om je heen: muziek, een middagje shoppen, goede bloopers. Regen op de fiets kan vervelend zijn, want je mascara zakt naar je wangen en je wordt tot aan je sokken nat. Maar zonder regen is er ook geen regenboog… en van het zien van een regenboog maakt je hart een klein sprongetje. Ook al zie je het niet meteen: in bijna alles zit iets waar je blij van kunt worden. Kleding draag je elke dag. Wij willen jou en je kleintje iedere dag een beetje blij maken met mooie nOeser kleding! 

Leef positief met een knipoog
Doet je kindje iets geks? Schaam je niet, maar laat je meenemen. Geniet van zijn/ haar onbevangenheid, brute eerlijkheid en voel je niet gehinderd door zogenaamd volwassen gedrag. Geniet van de schoonheid en lol van kleine momenten en guilty pleasures. Samen met je kleintje een softijsje op elkaars neus smeren. De douche in met je kleren aan. En wat als je kindje luiercrème op je televisie smeert …. dat is niet leuk, maar wél een goed verhaal op feesten en partijen. Wij zeggen daarom " BE  NUTTY  ” (oftewel: wees een beetje gek)!

Laat je inspireren
Onze collecties zijn steeds door een nieuw thema geïnspireerd. Vanuit het thema bedenken we mooie of grappige prints (designs). Dingen waar wij blij van worden.  kunnen we via onze collectie jou en je kindje meenemen in onze fantasie. En jij kunt je kindje bij het verhaal voor het slapen gaan vertellen over zijn/ haar nOeser outfit van de dag: “Wat heeft de schildpad op je shirt meegemaakt vandaag? Waar heeft de haai op je broek vandaag gezwommen? En… heeft hij mensen gered, of boeven gevangen?”. Of (hoe pedagogisch) je kunt je kindje vragen waar de schildpad op zijn/ haar shirt vandaag blij van werd

Over Noeser
nOeser werd in 2013 opgericht door Annuska Toebast – Wensink. nOeser is een verbastering van haar naam, want vrienden noemen haar ‘noes’. Annuska maakte zelf al graag kinderkleding voor haar eigen kids. Toen vriendinnen ook begonnen te vragen om deze zelfde kleding, bedacht ze om van haar hobby haar werk te maken. Maar dan wel op haar manier; met een knipoog (positief) en goed. Dat is vertaald naar de kernwaarden van nOeser: be nutty, be nice, be nOeser. Be nutty, want nOeser houdt van ‘gekkigheid’. In nOeser prints zit altijd een knipoog of fun detail. Be nice, want nOeser is lief voor de wereld om ons heen. We werken met biologisch katoen, verantwoorde partners en nOeser verleent ‘service with a smile’ aan haar klanten. En uiteindelijk vinden we dit niet alleen voor kinderen belangrijk, maar ook voor onszelf. Want van lachen en lief zijn wordt iedereen gelukkiger ;)

Maattabel van Noeser
Weet u niet zo goed welke maat u moet kiezen? Wij helpen u graag aan de hand van dit maattabel. Mocht u nog vragen hebben dan horen we het graag.