Nieuw O'chill & B'chill nu online!!!!

le big

le big

le big

Set Ascending Direction

4 Items

 1. MATEN

  Le Big

  meisjes hoge sokken black iris keiko
  As low as € 6,48 Regular Price € 12,95
 2. MATEN

  Le Big

  meisjes hoge sokken tiger's eye kately
  As low as € 6,48 Regular Price € 12,95
 3. MATEN

  Le Big

  meisjes hoge sokken multi
  As low as € 6,48 Regular Price € 12,95
 4. MATEN

  Le Big

  meisjes sokken super pink
  As low as € 6,48 Regular Price € 12,95
Set Ascending Direction

4 Items

Le Big kinderkleding

LE BIG kleding heeft een fijn gevoel voor net de juiste mix van plezier, fashion, kleur en glitter.

Le Big meisjeskleding

LE BIG kleding heeft een fijn gevoel voor net de juiste mix van plezier, fashion, kleur en glitter. Dat gevoel ontstaat wanneer grafische prints en neon accenten elkaar ontmoeten, met daarbij een moderne nieuwe visie op de all-time klassiekers. Comfort en stijl worden gecombineerd zodat je vrij in bomen kunt klimmen en eindeloos theekransjes kunt spelen. 

LE BIG voor speeltuin, feestjes en meer!

LE BIG heeft een fijn gevoel voor de juiste mix van plezier, fashion, kleur en glitter. Dat gevoel ontstaat wanneer grafische prints en neon accenten elkaar ontmoeten, met daarbij een moderne en nieuwe visie op de all-time klassiekers. Comfort en stijl worden gecombineerd zodat je vrij in bomen kunt klimmen en eindeloos theekransjes kunt houden. Onze missie? Laat meisjes zichzelf zijn; eindeloos inventief, alert, ondeugend, dapper, verrassend, moeiteloos en soms een tikkeltje brutaal; In het kort; Klaar om de wereld te veroveren!

LE BIG Hollandse stijl verovert de wereld

Opgericht in Amsterdam, met een passie voor kwaliteits stoffen, breiwerk en kleur, hebben wij een sterk merk sinds 1977. Van Noord-Amerika tot Australië, Europa en het Midden Oosten, LE BIG's onderscheidende stijl trekt wereldwijd de aandacht en wordt verkocht in meer dan 600 winkels in 17 landen.

Luxe betaalbaarheid, wat is de pasvorm van Le Big

LE BIG bewijst dat kwaliteit en verassende ontwerpen niet onbetaalbaar hoeven te zijn. Wilt u weten wat voor maat u nodig heeft van kleding van Le Big? Bij het product zelf ziet u een maattabel.

Le Big al de volgende dag in huis?

Dat kan als u bij ons voor 22.00 uur besteld. En als u boven de €29,- bestelt, dan krijgt u nog gratis verzending! U kunt bij ons veilig betalen, scoren een hoog gemiddelde bij Kiyoh en als u vragen heeft dan kunt u ons altijd bellen of mailen. We helpen u graag!