we zijn druk bezig met het overstappen naar een nieuw systeem excuses voor het ongemak

happy horse

happy horse

happy horse

Set Descending Direction

2 Items

  1. HAPPY HORSE

    Cat coco tuttle
    As low as € 11,95
  2. HAPPY HORSE

    Blue birdy musical (met muziek)
    As low as € 6,48 Regular Price € 12,95
Set Descending Direction

2 Items

Happy horse

Ieder baby en kind hebben wel een favoriete knuffel. Een knuffel welke overal mee naar toe moet en waar wij als ouders voor de zekerheid er maar 2 of 3 extra in huis halen.

Want moet je eens voorstellen dat het favoriete knuffeltje van je baby of kind kwijt is geraakt. Slapeloze nachten? Met een knuffel van Happy Horse niet meer! Wij bieden een ruim assortiment aan van het merk Happy Horse. Wij hebben tutteldoekjes, rattle knuffels (ook wel rammelaars genoemd), knuffels met muziekdoosjes en knuffels in allerlei verschillende soorten maten, kleuren en diersoorten.

Happy horse knuffel

Is een Happy horse knuffel veilig voor mijn baby?
Happy Horse tekent al ruim 50 jaar lang een collectie knuffels en bijpassende artikelen welke steevast verleiden tot een glimlach of een grinnik. Behalve originaliteit heeft Happy Horse veiligheid hoog in het vaandel staan. Alle producten uit de collectie van Happy Horse voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk. Door de hoogste veiligheidsnormen kun je jouw kind lekker in slaap laten vallen met de knuffels van Happy horse.

Deze knuffels zijn zo ontzettend zacht en voelen zo heerlijk aan, dat ze meteen het beste vriendje of vriendinnetje van je baby of kind worden. Door de hoge veiligheidsnormen hoef je niet bang te zijn dat er iets kan gebeuren met de knuffel, je kunt dus met een gerust gevoel de knuffel ten allen tijde bij jouw baby laten ook tijdens het slapen. 

Wat bieden jullie mij aan van het merk Happy Horse
Wij bieden je een ruim assortiment van Happy Horse aan. Zo hebben wij knuffels bestaande uit apen, konijnen, beren, giraf en nog vele andere diersoorten. De hele dierentuin van Happy Horse kan je bij ons vinden. Op zoek naar een leuk kraamcadeau? Dan kan je bij happy horse zeker slagen. Zo bieden wij ook een giftbox aan welke al supermooi verpakt is. Je kunt happy horse veilig bij ons shoppen. Onze webshop is voorzien van een webshop keurmerk en een zeer goede score op kiyoh. Wij versturen jouw bestelling al de zelfde dag naar je toe.

Waarom moet ik een knuffel van Happy Horse kopen?
Happy Horse is dé ontwerper van zachte, eigenwijze knuffeldieren. In kleur, karakter en uitstraling onderscheiden de knuffels zich stuk voor stuk van hun soortgenoten. Met een groot gevoel voor humor en voor trends in kleuren, materialen en designs, weet het designteam van Happy Horse  steeds weer een andere snaar te raken. Een knuffel van happy horse wordt het grootste vriendje of vriendinnetje van jouw baby!