HERFSTDEAL: 20% KORTING OP DIRKJE, DJ DUTCHJEANS, CARS JEANS & MEER! | MID SEASON SALE T/M 30% KORTING!

bunnies JR

Set Ascending Direction

8 Items

 1. MATEN

  Bunnies JR

  meisjes sandalen cognac babs beach
  As low as € 24,98 Regular Price € 49,95
 2. MATEN

  Bunnies JR

  meisjes sandalen cognac becky beach
  As low as € 24,98 Regular Price € 49,95
 3. MATEN

  Bunnies JR

  meisjes sandalen roze babs beach
  As low as € 24,98 Regular Price € 49,95
 4. MATEN

  Bunnies JR

  jongens sandalen cognac bas beach
  As low as € 24,98 Regular Price € 49,95
 5. MATEN

  Bunnies JR

  meisjes schoenen goud frans ferm
  As low as € 42,48 Regular Price € 84,95
 6. MATEN

  Bunnies JR

  meisjes schoenen wit zusje zacht
  As low as € 29,98 Regular Price € 59,95
 7. MATEN

  Bunnies JR

  jongens schoenen rood charly chunky
  As low as € 39,98 Regular Price € 79,95
 8. MATEN

  Bunnies JR

  jongens schoenen blauw zilke zacht
  As low as € 29,98 Regular Price € 59,95
Set Ascending Direction

8 Items

Ga je voor het eerste schoentjes van het merk Bunnies JR kopen en heb je geen uitneembaar zooltje? Volg dan het Bunnies JR maatadvies op. Wij hebben al meer dan 150 jaar ervaring op het gebied van kinderschoenen. Een kindervoet is nog in de groei en dus erg kwetsbaar. Een slecht passende schoen kan op latere leeftijd tot zeer vervelende klachten leiden. 

Om er zeker van te zijn dat je het juiste schoenmaatje bestelt hebben wij het Bunnies JR maatadvies voor jou! Doorloop eerst alle stappen en kijk vervolgens in de maattabel op de productpagina van de schoentjes welke maat je nodig hebt. De maattabel kan per model schoentje verschillen, zorg er daarom voor dat je in de juiste tabel kijkt voordat je jouw bestelling plaatst.

Bunnies JR maatadvies stap 1 welke maat heb ik nodig? Bunnies JR maatadvies stap 2 welke maat heb ik nodig? Bunnies JR maatadvies stap 3 welke maat heb ik nodig? Bunnies JR maatadvies stap 4 welke maat heb ik nodig?
Om te beginnen heb je alleen een stuk papier, een pen of potlood en een liniaal nodig.  Leg het stuk papier op de grond tegen een muur. Plaats nu eerst de rechtervoet op het papier met de hiel tegen de muur.  Markeer het langste gedeelte van de voet, gebruik eventueel de liniaal voor een rechte lijn. Herhaal stap 2 + 3 nu ook voor de linkervoet. Het kan namelijk zo zijn dat de voetjes niet allebei evenlang zijn.  Meet nu de afstand tussen de muur en de gemarkeerde lijnen. Heb je twee verschillende lengtes gemeten? Ga dan altijd uit van de grootste voet.
Bunnies JR maatadvies stap 1 welke maat heb ik nodig? Bunnies JR maatadvies stap 2 welke maat heb ik nodig?
Om te beginnen heb je alleen een stuk papier, een pen of potlood en een liniaal nodig.  Leg het stuk papier op de grond tegen een muur. Plaats nu eerst de rechtervoet op het papier met de hiel tegen de muur. 
Bunnies JR maatadvies stap 3 welke maat heb ik nodig? Bunnies JR maatadvies stap 4 welke maat heb ik nodig?
Markeer het langste gedeelte van de voet, gebruik eventueel de liniaal voor een rechte lijn. Herhaal stap 2 + 3 nu ook voor de linkervoet. Het kan namelijk zo zijn dat de voetjes niet allebei evenlang zijn.  Meet nu de afstand tussen de muur en de gemarkeerde lijnen. Heb je twee verschillende lengtes gemeten? Ga dan altijd uit van de grootste voet.


Heb je alle stappen doorlopen? Kijk dan in de maattabel van het door jou gekozen schoentje, welke schoenmaat jouw kindje nodig heeft. De maattabel kan per model schoentje verschillen, zorg er daarom voor dat je in de juiste tabel kijkt voordat je jouw bestelling plaatst.

In ons BunniesJR maatadvies is al rekening gehouden met de benodigde groeiruimte. Dit betekent dat je bij de voetlengte van jouw kleintje, in de maattabel gelijk de juiste maat ziet staan.