Name It & alle Winterjassen met 30% korting

babydan

babydan

babydan

Set Descending Direction

3 Items

 1. Babydan

  slot huishoudtoestellen
  As low as € 7,00
 2. Babydan

  magneetslot wit
  As low as € 15,00
 3. Babydan

  hoekbeschermers
  As low as € 5,00
Set Descending Direction

3 Items

Babydan online kopen

Wat is er nou belangrijker dan de veiligheid van je kleine jongentje of meisje voorop te stellen? Precies! En dat is waar het merk Babydan voor staat. Babydan ontwikkelt en produceert veiligheidsproducten voor baby’s en kinderen in de leeftijdsgroep van 0 tot 5 jaar. Daarnaast richten zij zich ook op textiel en meubelen voor de kleintjes op de aarde. Babydan staat dan ook voor: veiligheid, functionaliteit, kwaliteit en design. En dat vinden wij van Jayno.nl maar al te belangrijk.

Babydan veiligheidsproducten

De veiligheid van je kindje staat voorop, want stel dat hij of zij rond rent in de kamer en zijn of haar hoofdje stoot tegen de punt van de tafel? Of laat het keukenlaadje nou nog een stukje open zijn waarbij de kleine avonturier het laadje opentrekt en scherpe materialen aantreft.. dit willen we natuurlijk niet laten gebeuren! Daarom komt Babydan met innoverende producten zoals een hoekbeschermer voor bijvoorbeeld tafels, kastdeur sloten, magneetsloten en deurstoppen zodat je geen zorgen hoeft te maken als je even niet kan opletten tijdens het koken of schoonmaken van het huis.

De 3 waardes van Babydan

Veiligheid, creativiteit en verantwoordelijkheid. “Wij creëren en verhogen de veiligheid voor families en kinderen. Wij maken alles volgens de hoogste veiligheidsstandaarden. Wij gebruiken enkel en alleen de hoogste kwaliteit materialen voor onze producten. Wij zijn geïnspireerd door de natuurlijke nieuwsgierigheid van onze kleine doelgroep en nemen dit mee in onze ontwikkeling. Wij nemen onze verantwoordelijkheid erg serieus en nemen dit mee door het hele bedrijf”. En dit kunnen wij alleen maar beamen. Vandaar dat wij de collectie ook steeds meer gaan uitbreiden.