Nieuw O'chill & B'chill nu online!!!!

ondergoed sets

Er zijn geen producten gevonden die aan deze criteria voldoen.

Jongens ondergoed set

Bij jayno hebben we niet alleen een complete collectie aan kinderkleding voor jongens, ook hebben we een complete jongens ondergoed set. We bieden u betaalbare complete sets maar ook luxe onderkleding van diverse merken. Iedereen kan hier dus slagen voor de juiste onderkleding. 

We hebben jongens ondergoed sets van merken zoals Retour denim deluxe, Vingino, cleasens, fun 2 wear, name it, only en nog veel meer. 

Ondergoed set jongen

De pagina ondergoed set jongen bied hemden in combinatie met onderbroeken aan maar ook 2, 3, 4, zelfs 5 pack boxershorts aan! Zo heeft u gelijk een voorraad aan boxers voor een leuke combiprijs. Veel sets zijn ook leuk verpakt in een doosje, zo kunt u een jongens ondergoed set ook als cadeau geven. 

We hebben onderkleding in alle kleuren en maten. Drukke prints, rustig en verkrijgbaar vanaf de kleinste tot de grootste kledingmaat. Ook hebben we een ruim aanbod in onderkleding voor meisjes en ook complete sets voor meisjes. Van diverse merken hebben we onderkleding die goed mix & matchen bij de collectie van de kinderkleding merken. Alle jongens ondergoed zijn zacht van materiaal en voorzien van een goede stretch. Dit natuurlijk voor een lekkere draagcomfort van uw kleine mannetje. 

Stoere onderkleding vind u bij jayno

Komt u er niet helemaal aan uit en heeft u advies nodig over kinderkleding of over een onder goed set voor een jongen? Dan kunt u altijd advies vragen aan de klantenservice. Dit kunt u eenvoudig doen door middel van onze chat, u kunt ook altijd even bellen als u dit prettiger vind. Als u boven de €29,- besteld heeft u al een gratis heenzending te pakken. 

In verband met hygiëne kan ondergoed niet worden geretourneerd/geruild.