VINGINO

Bij Vingino maken ze streetwise jeans en kleding waarin elk kind er cool uitziet en zich zelfverzekerd voelt. De combinatie van de beste denimstoffen en Italiaanse en vintage invloeden geven onze kleding een relaxte look, waar ouders en kids gek op zijn.

Lees meer...
Filters

 

Sinds de oprichting van vingino in 2001 zijn ze in snel tempo uitgegroeid van een klein Nederlands denim-only bedrijf tot een wereldwijd merk dat iets te bieden heeft voor elk kind, van baby tot tiener. Ons allereerste product was een jeans geïnspireerd op een vintage exemplaar dat we in Napels hadden gevonden.

Bij Vingino nemen ze alleen genoegen met het beste van het beste. Daarom kunnen ze met trots zeggen dat we kleding maken die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook heel lang meegaat. Inspiratie voor de stijlvolle details vinden ze over de hele wereld. Daarnaast is onze kleding sterk genoeg om elk avontuur, groot of klein, met gemak te doorstaan.

 

Vingino heeft altijd iets nieuws te bieden. Ze zijn continu bezig met het updaten en aanvullen van onze collectie, zodat ze steeds voorop blijven lopen. En al onze kleding is mooi, stoer en gemaakt voor echte kids.