SWIM ESSENTIALS

SWIM ESSENTIALS
Bij Swim Essentials leven we voor de zomer! Swim Essentials is één van de grootste hier in Nederland als het gaat om opblaasbare artikelen met uitsprekende en unieke designs. Naast de unieke uitstraling van de opblaasbare producten, is de kwaliteit ook van klasse wat van belang is. Onze producten voldoen aan de Europese wet- en regelgeving voor de veiligheid van uw kind. Swim Essentials worden gemaakt van verstevigd pvc materiaal wat weer gemaakt wordt van gerecycled karton. Swim Essentials zijn kwalitatief, duurzaam en zeer veilig.

Lees meer...
Filters


SWIM ESSENTIALS KINDEREN/BABY'S
Voor uw kinderen bieden wij de grote zwembanden, kinder zwembanden en kleurrijke luchtbedden aan. Van een opblaasbare zwaan in meerdere kleuren tot aan verschillende luchtbedden, in ons collectie vind u het allemaal. Ook voor de baby's hebben we een compleet assortiment, hierbij kijken we naar baby zwembadjes en zwemzitjes van 0-6 jaar en opblaasbare bekerhouders!
Swim Essentials is makkelijk herkenbaar aan het logo op ieder product. Continue bezig zijn met het produceren van een scala aan luxe opblaasproducten die gekenmerkt zijn met stijl, goeie kwaliteit en uitstraling.

Waarom bij Jayno.nl online shoppen?
Bij ons ben je aan het goede adres! Bij jayno.nl heb je een keuze uit een ruim assortiment en wij vinden de leveringen van onze producten considerabel, wij stellen dat zeer op prijs. Swim Essentials is zeker de moeite waard om te bekijken! Zeker als het mooi weer is!

Heb je vragen over de maat? Of ben je op zoek naar een persoonlijke advies? Onze klantenservice staat je graag te woord via de chat of telefoon.