GABBIANO

Gabbiano kinderkleding

Gabbiano is een casual Italiaans getint label maar wel met Nederlandse roots. Dit merk bestaat uit verschillende prints en sportieve kledingstukken, zoals polo’s T-shirts sweaters vestjes overhemden en jeans. Een echte merk om je kleine mannetje hét mannetje in zijn klas te maken. Daarnaast maakt het merk ook herenkleding om te matchen met je vader! 

Lees meer...
Geen producten gevonden...

Gabbiano jongenskleding

Als er een wachtrij voor een webshop zou kunnen staan, dan is het wel voor het merk Gabbiano. Want Gabbiano heeft het al snel geschopt tot een zeer populair en gewild merk. Gabbiano is een merk voor jongens welke de maten 140 tot en met 176 voert. Het oogt luxe, net als bekende modemerken zoals D&G.

Daarnaast probeert Gabbiano ook in te spelen op de laatste trends die er spelen, bijvoorbeeld streetwear. Daarom zijn er laatst ook twee thema’s gelanceerd voor onze kleine fashion mannetjes: Urban Culture en Street Roots. Als je wil dat je kleine mannetje voorloopt op de trends bij hem op school, kijk dan gauw bij onze nieuwe collectie(s) van Gabbiano en je snapt precies wat wij bedoelen!