BLUE SEVEN

Blue Seven kinderkleding

In de collectie van het BLUE SEVEN ligt de focus op de aandacht voor detail. BLUE SEVEN biedt veel modieuze thema's die toch geweldig voor kinderen zijn. De Blue seven KIDS collectie is verkrijgbaar van 92 t/m 176. De broeken van blue seven zijn echt een must have. De broeken hebben een smalle pasvorm en zijn voorzien van een schuifknoop. Kunt u hier niet slagen kijk dan verder op de kinderkleding pagina. 

Lees meer...
Filters

Blue Seven babykleding

De babykleding van Blue Seven is verkrijgbaar van 62 t/m 86. De blue seven collectie staat voor schattig en stoer en is natuurlijk ook betaalbaar. De babykleding collectie van blue seven wordt ook wel mini kids genoemd. Kunt u op de babykleding pagina van Blue Seven niets vinden kijk dan een op de babykleding pagina. 

Over Blue Seven
Het merk Blue Seven heeft al meer dan 40 jaar klanten van topkwaliteit tegen eerlijke prijzen geïnspireerd en is een van de meest succesvolle aanbieders op de internationale kledingmarkt. Blue Seven is een label van het bedrijf H. Obermeyer GmbH & Co. KG., Een bedrijf dat succesvol combineert innovatie en creativiteit met familie traditie en internationaal succes. Het bedrijf, opgericht in 1929, wordt nu geleid door de derde generatie managing partner Michael Obermeyer. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in het pittoreske stadje Oberstaufen in Allgäu.

Wat is de filosofie van Blue Seven
Ons leidende principe: hoogwaardige mode tegen eerlijke prijzen, geïnspireerd op de laatste trends in binnen- en buitenland.

Waarom bestellen bij Jayno.nl?
U kunt veilig bij ons bestellen en betalen, Ook heb wij een zeer hoog gemiddelde bij Kiyoh. Wij bieden u een ruim assortiment van Blue Seven aan.

Hoe is de maatkaart voor kinderkleding van Blue Seven? 
De informatie is altijd in lichaamshoogte in centimeter. De informatie over leeftijd is altijd de leeftijd waarvoor de stijl wordt aanbevolen. Hierbij vind u de collectie- en groottekaart voor BLUE SEVEN: