BAMPIDANO

Bampidano babykleding

Bampidano babykleding is te verkrijgen vanaf maat 50 t/m 86. De babykleertjes van Bampidano zijn altijd makkelijk met elkaar te combineren omdat Bampidano altijd met bepaalde thema's werkt. De babykleding van Bampidano is betaalbaar, goed van kwaliteit en super hip. Kijk snel verder voor de babykleding van Bampidano. Neem ook eens een kijkje bij onze complete babykleding pagina. 

Lees meer...
Filters


Bampidano kinderkleding

Ook voor kinderkleding kunt u bij ons terecht. Bampidano heeft een eigenwijze, hippe stoere kledinglijn die verkrijgbaar is vanaf maat 92 t/m 140. De kleding is mooi met elkaar te combineren en uw kind loopt er toch net weer wat mooier bij als de rest. Kijk snel verder voor items van Bampidano. Kunt u hier niets vinden? Kijk dan snel verder bij onze complete kinderkleding pagina. 

Wat voor merk is Bampidano?
Bampidano is een Nederlands merk dat staat voor draagbare baby en kinderkleding. Waar onze kleintjes makkelijk in kunnen bewegen tijdens het spelen. De collecties worden in eigen huis gemaakt door Liliane Heijmerink, wat onze kleding een sterke en eigen uitstraling geeft. Naast onze uitgewerkte modellen zijn er ook mooie basic's met creatieve details. Alle kleertjes, van maat 50 t/m maat 152, zijn makkelijk te combineren dankzij onze keuze van kleuren, stoffen en prints.

Waarom moet ik Bampidano bij Jayno.nl kopen?
Wij bieden u de totale collectie van de babylijn van Bampidano aan. U kunt makkelijk een setje combineren. Ook bieden we u van de kindercollectie een ruim assortiment aan. U kunt veilig en gemakkelijk bij ons betalen. Ook scoren wij bij kiyoh een zeer hoog gemiddelde en daar zijn we zeer trots op. Bestelt u bij ons boven de €29,- dan wordt u bestelling gratis verzonden. Voor België is dit boven de €49,-.