APOLLO

Apollo accessoires

Apollo bied u beenmode, sokken, schoentjes en slofjes aan voor een betaalbare prijs en een goede kwaliteit. Slofjes nodig? Apollo heeft het! Sokjes nodig? Apollo heeft het! Regenlaarsjes nodig? Apollo heeft het! 

Lees meer...
Filters

Apollo slofjes / schoentjes

Dit merk heeft alleen maar naadloze producten wat dus een groot voordeel is voor uw kind!  We bieden u sokjes, antislip slofjes, antislip sokken en nog veel meer aan.

Apollo maillots

Apollo bied u meisjes maillots aan voor een betaalbare prijs in vele kleuren varianten. Producten van Apollo zijn een verademing voor uw kind en voor uw portemonnee.

Wat voor merk is Appolo?
Al 20 jaar is Appolo een toonaangevend leverancier van beenmode. Gegroeid van kleine handelsonderneming tot een internationaal opererende leverancier en producent van beenmode voor hem en haar, voor jong en oud. Apollo is een familiebedrijf met een aanhoudende drang om te vernieuwen, te creëren, en de grenzen op te zoeken van wat technisch mogelijk is. Durven. Weten. Doen. Apollo wilt u onderscheidende producten aan bieden en blijven verrassen. 

Sokken van Apollo
Sok, kniekous, overknee. Tegenwoordig een modeartikel bij uitstek. Onderscheidend. Gegarandeerd hip. Altijd opvallend. Apollo doet geen concessies aan kwaliteit. Scherpe lijnen, duidelijke en gedetailleerde dessins . In ontwerpen zoekt Apollo altijd de randen op van wat technisch mogelijk is. Strak. Functioneel. Goede pasvorm. Comfortabel. Leuke details. Altijd. Dat typeert de sokjes van Apollo.