Overtuig jezelf van het merk Blue Seven !

Overtuig jezelf van het merk Blue Seven !

Op de kinderkledingmarkt is Blue Seven een bekend topmerk. Maar daarbuiten weten niet veel mensen van het merk Blue Seven af. Bent u toevallig geïnteresseerd om meer te weten van het merk dat op het labeltje van je T-shirt staat? Lees dan dit artikel.

Op de kinderkledingmarkt is Blue Seven een bekend topmerk. Maar daarbuiten weten niet veel mensen van het merk Blue Seven af. Bent u toevallig geïnteresseerd om meer te weten van het merk dat op het labeltje van je T-shirt staat? Lees dan dit artikel.


Blue Seven is een Duits merk en onderdeel van de onderneming Obermeyer. Door de jaren heen is Blue Seven gegroeit tot een merk dat in meer dan 35 landen voorkomt, vooral in Europa en het Midden-Oosten. Alle kleding van Blue Seven is gemaakt van 100% katoen wat er voor zorgt dat de kleding lang mee gaat.


 

De kindercollectie van Blue Seven is opgedeeld in vier onderdelen. De ‘Teens’ (134-176), de ‘Kids’ (92-128), de ‘Mini-Kids’ (62-86) en de ‘NewBorn’ (56-68). In alle maten worden zowel jongens als meisjeskleding verkocht. Het bekende van de meisjeskleding van Blue Seven is dat er veel oog is voor de details op de kleding. De jongenskleding is echt stijlvol.


Een van de belangrijkste doelen van Blue Seven is om betaalbare kinderkleding te produceren. Dat is ook een van de redenen waarom wij kinderkleding van Blue Seven verkopen. Want ook wij streven naar een zo laag mogelijke prijs voor u als consument.

Wij wensen u veel shopplezier op onze website! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden