leuke uitjes met de kerstvakantie

 • Geplaatst op
 • 0
leuke uitjes met de kerstvakantie

Wat zullen we tijdens de kerstvakantie gaan doen?

4 leuke uitjes - tips om tijdens de kerstvakantie te doen.

Kerstvakantie wat kunt u gaan doen?

Leuke tips voor uitjes en knutsels om het voor u en uw kind gezellig te maken!

 • Kerstmarkt in Maastricht:

  Waar is de kerstmarkt in Maastricht? Op het Vrijthof staan houten kraampjes met lekkernijen als oliebollen en glühwein. Ook is er een schaatbaan die dagelijks is geopend!

  De kerstmarkt in Maastricht is dit jaar van zaterdag 28 november 2015 t/m 29 december 2015!

  Openingstijden

  ma - wo : 11.00- 20.00uur

   do - za: 10.00 -22.00 uur

   Zo: 12.00-18.00 uur

   

 • De winter Efteling:

  De dagen worden korter en de wind waait door de bomen. De Efteling verandert in een sprookjesachtige winterwereld vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren. Kom en laat je betoveren door de romantische, winterse sfeer in de Winter Efteling!                             Geniet van de adembenemende attracties en geef je dag een winterse draai in een van de speciale winterattracties. Misschien kom je de Sneeuwprinses of de Vuurprins wel tegen!

   

 • Ga schaatsen:

  Het kan al, zelfs al in het buiten nog bijna warm: schaatsen! Bind de schaatsen onder tijdens de kerstdagen en stuntel of glijd met z'n allen over de ijsbaan. Een mooie gelegenheid om wat calorietjes te verbranden en ondertussen samen van de vrije tijd te genieten.

 • Beekse bergen licht show:

De kleurrijke glow-in-the-dark-show is vanaf vrijdag 4 december tot en met zondag 17 januari dagelijks tussen 17.00 en 21.00 uur te zien, behalve op kerstavond en oudjaar. Het Safaripark is altijd al het hele jaar door geopend, maar niet 's avonds. "Nu dus wel gedurende 43 dagen. We sluiten om 16.00 uur het park en gaan een uur later weer open. Onze dieren zijn binnen als 'Africa by Light' begint'", benadrukt vestigingsmanager Niels de Wildt. De lichtjesroute van ruim anderhalve kilometer loopt over een stuk van de wandelsafari. "Op deze relatief korte lus staan zo'n veertig tot wel vier meter hoge lichtobjecten, waaronder veel van de bekende wilde dieren. Onderweg zorgen we ook voor Afrikaans entertainment, zoals dans en muziek."

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden