Knot So Bad

Knot So Bad

Heeft u zich weleens afgevraagd wat voor merk Knot So Bad precies is, of bent u gewoon erg nieuwsgierig? Lees dan dit artikel.

Knot So Bad is een leuk kledingmerk uit België dat wij, op jayno.nl, sinds de zomer van 2015 verkopen.

Knot So Bad ontwerpt kleding voor zowel jongens als meisjes in de maten 62 t/m 176. Hierin is de collectie opgedeeld in drie segmenten, vanaf maat 62 t/m 86, van maat 92 t/m 122 en van maat 128 t/m 176. Voor elk van de drie segmenten wordt er elk seizoen weer een veel leuke nieuwe kleding ontworpen in een stoere jongens- en hippe meisjes. De ontwerp veel verschillende soorten kleding, van broeken, shirts en rokjes tot jurken, leggings en longsleeves. De kledingstukken kunnen onderling goed gecombineerd worden tot leuke setjes.

De kleding van Knot So Bad wordt gekenmerkt door de goede pasvorm en goede kwaliteit. Het merk ontwerpt veel basis-artikelen, zoals shirts en broeken, die met fijne details net iets leuker zijn dan een doorsnee shirt of broek. Verder wordt de kleding verkocht voor een leuke prijs, waardoor het nog aantrekkelijker wordt om Knot So Bad kleding te kopen.

Naast de mooie prijs is de kleding van Knot So Bad ook gemaakt van goede kwaliteit materiaal. Hierdoor is de prijs-kwaliteitsverhouding heel goed en dat is ook de reden waarom wij Knot So Bad kleding verkopen. Geïnteresseerd in het merk Knot So Bad? Klik dan hier.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden