Het ontstaan van Dirkje babykleding

Het ontstaan van Dirkje babykleding

Het merk Dirkje bestaat bestaat 25 jaar. Benieuwd naar het ontstaan van dit merk lees dan snel Verder!

Dirkje Babywear - babykleding

Zoals u waarschijnlijk al weet verkopen wij veel babykleertjes van het merk Dirkje. Maar, wat weet u zelf eigenlijk allemaal van het merk Dirkje? Als u meer wilt weten dan dat het alleen een kledingmerk is, lees dan dit artikel.

 

Het merk Dirkje bestaat bestaat bijna 25 jaar. In 1990 werd het opgericht door twee enthousiaste marktverkopers, Toon en Mieke van Gennip. Ze verkochten op de markt hun eigen lijn babykleertjes, vernoemd naar hun hond Dirkje. Vandaar dat er op het logo van het merk Dirkje ook een hond staat. In de bijna 25 jaar is het familiebedrijf uitgegroeid tot een internationale onderneming die verspreid is in een groot deel van Europa en ook daarbuiten. Het merk Dirkje zelf zult u echter niet snel in het buitenland in een winkel tegenkomen. Dit komt omdat Dirkje babykleding in het buitenland onder een andere naam werkt, want de naam Dirkje spreekt mensen in bijvoorbeeld Frankrijk niet erg aan. Maar hoewel het onder een andere naam wordt verkocht, het is en het blijft Dirkje. Dus dezelfde kwaliteit en dezelfde look.De babycollectie van Dirkje is opgesplitst in twee hoofdlijnen: ‘Dirkje Babywear’ ( in de maten 50 t/m 86) en ‘Dirkje Kidswear’ (in de maten 92 t/m 104). Er zijn echter ook kledingstukken die de hoofdlijnen overlappen, bijvoorbeeld kleertjes van maat 62 t/m 92.


 

De kleding van Dirkje wordt in thema’s. Binnen zo’n thema zijn dan verschillende soorten kledingstukken te vinden die prachtig te combineren zijn in 3-delige of zelfs 4-delige setjes. En kleding uit verschillende jaargetijden of jaren is zelfs leuk te combineren tot een leuk geheel voor je baby.

 

Wat je direct opvalt wanneer je babykleertjes ziet van het merk Dirkje zijn de stoere patronen, mooie stoffen, prachtige applicaties en borduursels. Daarnaast blijft de kleur van de kleding goed in de wasmachine. En dat allemaal voor een lage prijs. En omdat de prijs-kwaliteitverhouding zo goed is, verkopen wij het op onze website

Wij wensen u veel shopplezier op de website.

 Dirkje babykleding-babywear-kids opruiming

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden