DJ Dutchjeans wintercollectie 2015-2016

DJ Dutchjeans wintercollectie 2015-2016

Hier vindt u alles over de wintercollectie van DJ Dutchjeans die wij hier verkopen op Jayno.nl Veel shopplezier gewenst.

Wintercollectie van DJ Dutchjeans.

Ook dit jaar heeft DJ Dutchjeans weer een leuke wintercollectie ontworpen. DJ Dutchjeans ontwerpt net als het moederbedrijf Dirkje de kleding in een bepaald aantal lijnen, waarbij de kleding per lijn goed met elkaar is te combineren. Deze winter heeft DJ Dutchjeans voor de jongens de grote Army-lijn ontworpen en de kleinere Taxi-lijn. Daarnaast zijn er nog enkele losse artikelen die niet bij de lijn horen, maar desondanks toch wel met de lijnen zijn te combineren. De Army-lijn bestaat uit enkele blousen en sweaters die goed passen bij de bijbehorende broeken, waarvan sommige met bretels.

Voor de meisjes verkopen wij vooral artikelen van de About-Love zijn. Deze lijn wordt gedomineerd door de kleuren grijs en neon-oranje, die goed met elkaar zijn te combineren. De lijn bevat veel verschillende soorten kleding: rokjes tot blousejes, vestjes met bontkraag, longsleeves, leggings en winterjassen. Kortom een leuke lijn waar veel bij valt te combineren. Daarnaast zijn er ook enkele meisjes artikelen die niet bij de About Love lijn zijn ingedeeld, bijvoorbeeld dit jurkje van ‘This is my style.’ Maar ook dit jurkje is goed te combineren met de overige artikelen van de DJ collectie.

Wij wensen u veel shopplezier en combineer er lekker op los.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden