DJ Dutchjeans 2015

DJ Dutchjeans 2015

De zomercollectie van Dj dutchjeans is binnen. Na dat we in de winter met een kleine collectie zijn begonnen breiden we ook steeds verder met dit merk uit. Maar waar komt dit merk vandaan? Waar wordt het verkocht? In dit blog wordt u verteld waarom Dj dutchjeans een succesvol merk is.

DJ Dutchjeans
Misschien vraagt u zich wel eens af wat het verschil is tussen al die kledingmerken. Op onze website heeft u al verschillende artikelen kunnen lezen over onder andere het merk Dirkje Babywear en het merk Blue Seven. Als u daar in geïnteresseerd was, dan is dit artikel ook zeker de moeite waard om te lezen. Dit artikel gaat over alle ins-en-outs van het merk DJ Dutchjeans.

Als u nog nooit van het merk DJ Dutchjeans heeft gehoord, is dat niet heel vreemd. Het merk bestaat pas sinds 2005 en is een zusterbedrijf van het merk Dirkje Babywear. Dit betekent dat de ontwerpers die de kleding van Dirkje ontwerpen, ook werken aan de kleding van DJ Dutchjeans. Door de gunstige prijs-kwaliteit-verhouding is DJ Dutchjeans in slechts tien jaar uitgegroeid tot een merk dat in meer dan 50 verschillende landen wordt verkocht.

Wij verkopen op de website de DJ Dutchjeans collectie in de maten 92 t/m 140. Dit zijn ongeveer de leeftijdscategorieen van twee tot tien jaar. De maten van Dirkje Babywear gaan door tot maat 86, dus wanneer uw kleine daar uitgegroeid is, kunt u makkelijk overstappen naar het  merk DJ Dutchjeans.

Omdat DJ Dutchjeans een zusterbedrijf is van Dirkje betekent dit dat de kleding van dezelfde kwaliteit is als van Dirkje. Zo is bijvoorbeeld in elke broek elasthaan verwerkt. Dit zorgt voor een beetje elasticiteit in de broek, waardoor het een stuk moeilijker wordt om uit de broek te scheuren.

DJ Dutchjeans presenteert haar nieuw ontworpen kleding meestal twee keer per jaar. Van rokken tot jassen en van broeken tot jurken, de laaste tien jaar heeft DJ Dutchjeans heel veel verschillende soorten kleding ontworpen. De kleding wordt gepresenteerd in verschillende lijnen van kleding die goed met elkaar te combineren zijn. Zo is er bijvoorbeeld de stoere ‘Africa-lijn’, maar ook de meer klassiekere  ‘New York-lijn’.

Wanneer u geïnteresseerd bent geworden in de kleding van DJ Dutchjeans kunt u gerust een kijkje nemen in het lookbook van DJ Dutchjeans. In het lookbook staat de gehele zomercollectie voor zowel jongens als meisjes.

Wij wensen u als klant veel shopplezier!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden