Dirkje wintercollectie 2015-2016

Dirkje wintercollectie 2015-2016

Stoere en schattige baby en kinderkleding van Dirkje vind u bij ons online. We bieden U nu 1 van de grootste Dirkje wintercollecties van Nederland aan. Wilt u extra informatie over dit merk voor aankomend winterseizoen lees dan dit artikel.

Wintercollectie 2015/2016 van Dirkje Babykleding.

Ook deze winter heeft het merk Dirkje weer een leuke wintercollectie uitgegeven wisselend vanaf maat 50 t/m 116. Net zoals in voorgaande jaren is de collectie opgedeeld in verschillende lijnen voor jongens en meisjes. Voor jongens zijn er deze lijnen: Uncle Sam, Mini Hero, Cars, North West, Demol Crew en Nature. Voor meisjes deze lijnen: Totally Cute, Sweet Girls, Pink Dots, Lovely Bows en Animalistic. Al deze kledinglijnen kunt u bekijken in onze Lookbook van Dirkje

De Uncle Sam lijn bevat verschillende kleuren gevoerde broeken die leuk gecombineerd kunnen worden met de longsleeves spencers en sokjes uit deze lijn. In de Mini Hero lijn is de kleur marineblauw dominant, waardoor de vesten, (jogging)broekjes, longsleeves en sokjes goed bij elkaar passen. De Cars lijn bevat naast longsleeves en broeken ook enkele gevoerde vesten die heerlijk warm zijn om te dragen voor de kleine kerel. De North West lijn heeft enkele leuke vesten, broek met bretels mooie longsleeves. Bij de nature lijn is eveneens de kleur marineblauw dominant, waarbij dezeerd leuk is gecombineerd met neongroen en neonoranje. Natuurlijk kunt u ook buiten de lijnen om artikelen met elkaar combineren.

De Totally Cute lijn bevat enkele leuke gebreide jurkjes, broekjes en schattige longsleeves die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. De Sweet Girls lijn wordt gekenmerkt door de kleuren marineblauw en roze, en bevat leuke leggings, rokjes en longsleeves. De Lovely Bows lijn wordt gekenmerkt door de leuke jurkjes en longsleeves, allemaal gedecoreerd door een strikje. De Pink Dots lijn is maar een kleine lijn, maar bevat leuke kledingstukken in de kleuren roze met lichtroze gemeleerd. De Animalistic lijn bevat ook leuke kleren, vooral in de kleur roze. Deze kleding kan natuurlijk ook allemaal buiten de lijnen om met elkaar gecombineerd worden.

Ook is er dit seizoen weer een ruim aanbod aan complete setjes. De setjes van Dirkje babykleding lopen vanaf maat 50 t/m 86. De setjes die door dit kledingmerk wordt aangeboden bestaan uit 2 - 3 of zelfs 4 delen. Alle setjes worden in 2 kleuren aangeboden en ook hier is weer een thema aan gekoppeld.

Ook hebben we dit seizoen weer 3 complete garderobe setjes waarvan er 1 voor jongens, meisjes en unisex is. De garderobe sets bestaat maar liefst uit 6 delen.

De ontwerpers hebben weer iets gecreerd waar ze trots op mogen zijn. Vind u niet?   

Veel shopplezier gewenst.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden