Dirkje babykleding zomercollectie 2015

Dirkje babykleding zomercollectie 2015

De zomercollectie van Dirkje babykleding van 2015 komt nu langzaam binnen druppelen.Elke dag komen er weer een aantal artikelen bij. Leuke zomercollectie voor een betaalbare prijs dat is waar Dirkje babykleding voor staat!
De collectie van Dirkje bestaat uit losse kledingstukken maar ook uit schattige setjes. Voor de jongens hebben we hele stoere en klassieke setjes. Voor de meisjes hebben we hele schattige,klassieke en stoere setjes.

DIRKJE ZOMERCOLLECTIE 2015

De zomercollectie is echt weer helemaal top van Dirkje babykleding.

Dirkje babywear - babykleding

De collectie van Dirkje babywear bestaat weer uit prachtige 2, 3 of zelfs 4 delige sets. Voor de meisjes zijn er weer schattige setjes en voor jongens hele stoere kleurrijke sets. Hieronder een aantal foto's van onze Dirkje zomercollectie 2015.De setjes van Dirkje babywear lopen meestal vanaf maat 50 t/m 86. De meeste setjes die we dit seizoen binnen hebben gekregen zijn verkrijgbaar in 2 kleuren. 

Dirkje comfort en kids

De dirkje comfort collectie bestaat uit verschillende kledinglijnen en lopen vanaf maat 56 t/m 104. De Dirkje kids lijn is dit seizoen vanaf maat 62 t/m 116. Dit seizoen is de label van kidswear iets aangepast als je het vergelijkt met voorgaande jaren. De betrouwbare Dirkje kidswear is veranderd naar Dirkje boys voor jongens en Dirkje girls voor meisjes. De comfort, boys en girls lijn van dirkje bestaat ook dit seizoen weer uit verschillende kledinglijnen die je perfect op elkaar kunt af stemmen. 

Hieronder een aantal foto's van onze comfort en kids lijn.

jaynoAl onze kledinglijnen zijn onder verdeeld onder dirkje babywear meisjes en jongens

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden