Alles over Bampidano!

Alles over Bampidano!

Heeft u zich wel eens afgevraagd wat voor merk Bampidano precies is, of bent u gewoon nieuwsgierig? Lees dan dit artikel.

Bampidano is een Nederlands kledingmerk dat ruim 15 jaar geleden, in 1999, is opgericht. Het hoofdkantoor van het merk staat in Made, in Brabant, en daar wordt alle kleding ontworpen en gedistribueerd. Het ontwerpen gebeurt door Liliane Heijmerink, die zit al vele jaren met plezier doet. Bampidano wordt verkocht in Nederland en Frankrijk, maar zal nog verder worden uitgebreid naar andere landen.
 

Bampidano heeft een brede collectie van kleding vanaf maat 50 t/m maat 146. Deze maten zijn opgedeeld in twee maatvoeringen: maat 50 t/m 86 voor de baby’s en maat 92 t/m 146  voor de kinderen. Vroeger verkocht Bampidano nog geen kinderkleding voor jongens, maar dat is nu wel zo, omdat het merk erg succesvol is. De collectie van de jongens bevat veelal shirts, broeken, rompers, mutsjes en andere accessoires. De meisjescollectie heeft naast deze artikelen natuurlijk ook nog rokjes, jurkjes en leggings.
 

De ontworpen kleding van Bampidano ziet er leuk uit. Bampidano werkt met rustige tinten met fijne, simpele motieven en stippen. Naast deze lijn heeft Bampidano elk seizoen meestal ook een rustigere basic-lijn met creatieve details.
 

Naast het feit dat de kleding van Bampidano erg leuk is, is de prijs-kwaliteitsverhouding ook nog eens erg goed. En dat is de reden waarom wij u de kleding van Bampidano aanbieden.
 

Geïnteresseerd in het merk Bampidano? Klik dan hier. Veel shopplezier gewenst.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden