Nieuw O'chill & B'chill nu online!!!!

Betaalmethoden

Betalen

Veilig betalen & bestellen bij Jayno.nl kan op de volgende manieren.

 1. Ideal (veilig betalen via je eigen bank)
 2. Achteraf betalen via KLARNA (betalen binnen 14 dagen
 3. Bankcontact 
 4. Sofort Banking
 5. Paypal
 6. Bankoverschrijving (zelf handmatig overboeken


Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
 • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht


Paypal

U kunt ook veilig betalen via Paypal. 


Uitleg over het Belgische betaalsysteem Mistercash

Wat is nu precies Mistercash

Mistercash is een betaalsysteem in Belgie en is in 1979 ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiële instanties, de voormalige ASLK oftewel Fortis, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. U kunt ermee betalen bij veel winkels, tankstations en automaten. Sinds 2006 is het ook mogelijk om er internettransacties mee te verrichten. Aangezien er tegenwoordig heel veel artikelen en diensten via internet worden aangeschaft is dit een zeer handige manier van betalen. Om te kunnen betalen met Mistercash bij een casino Mister Cash moet u aangesloten zijn bij één van de volgende banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank. Tegenwoordig kunnen we natuurlijk via onze smartphone app ook betalen met Mistercash.

 

Achteraf betalen ( KLARNA )

Achteraf betalen is een uitkomst als het gaat om eenvoudig en veilig betalen. Als u via KLARNA ervoor kiest om achteraf te betalen, ontvangt u altijd uw producten voordat u ze betaalt. Achteraf betalen is eenvoudig, praktisch en zonder risico. U betaalt het gehele bedrag binnen 14 dagen. Mocht u iets retour willen sturen passen wij de factuur voor u aan en betaald u pas uw factuur nadat wij de retouren verwerkt hebben.

Let op de volgende punten.

BIJ RETOUR wacht op een aangepaste factuur zodat u alleen de artikelen hoeft te betalen die u daadwerkelijk houdt. 

Wilt u meer informatie over achteraf betalen via KLARNA

https://www.klarna.com/nl/

Vooraf overmaken

Vooraf overmaken betekent dat je na het invoeren van je bestelling eerst het orderbedrag zelf overmaakt. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van je eigen bank. Vooraf overmaken is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Indien je kiest voor de optie 'vooraf overmaken' dan ontvangt u van Mollie een betaalverzoek met alle betalingsgegevens.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is beschikbaar in de volgende landen:

 • Duitsland
 • Oostenrijk
 • Zwitserland
 • België
 • Italië

SOFORTbanking is een innovatieve directe betaalmethode met TÜV-certificaat en TÜV gekeurde transactieveiligheid. SOFORTbanking is door Payment Network AG ontwikkeld.Via het beveiligde, voor online aanbieders niet toegankelijke overschrijvingsformulier van Payment Network AG draagt SOFORTbanking geautomatiseerd en onvertraagd een overschrijving aan je online bankrekening over. Het aankoopbedrag wordt daarbij meteen en direct aan de bankrekening van de handelaar overgemaakt.


Betalen bij afhalen

LET OP! Hiermee bedoelen we dat u uw bestelling op kunt halen op de daar voor aan gegeven locatie en direct moet afrekenen. Dit kan contant of via pin.

Simpel en snel op Jayno.nl!

Bestellen bij Jayno.nl kunt u eenvoudig en in de volgende stappen bij ons doen:

1. Neem een kijkje in onze webwinkel, nadat u uw keuze gemaakt heeft klikt u op voeg toe aan winkelmandje. U kunt daarna kiezen om verder te winkelen of de bestelling af te ronden.

2. Wilt u uw bestelling af ronden kies dan eerst hoe u wilt betalen.

Jayno.nl bied u diverse betalingsmogelijkheden aan ongeacht of u in het binnen of buitenland woont bij Jayno.nl kunt u altijd terecht. Informatie over onze betalingsmethodes kunt u hieronder vinden.

Als u 1 van deze keuzes heeft gemaakt klikt u op bestelling afronden.

3. Vul dan uw contactgegevens en het factuuradres in.

4. Hier bevestig u uw bestelling en kunt u uw bestelling en gegevens nogmaals controleren,u kunt hier ook onze algemene voorwaarden inlezen om daarna uw bestelling te bevestigen.

5. Hierna krijgt u per e-mail een orderbevestiging naar u toe gestuurd waar in staat wat u besteld heeft.

Tip; Boven de €29 versturen we Uw pakket GRATIS en naar Belgie is dit boven de €29 ook GRATIS.


 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact op nemen:

Tel; 0165370346

www.jayno.nl

Jayno.nl

KvK-nummer 77771370
Btw-nummer NL861137073B01
   

 

   

De Meeten 32

4706 NG Roosendaal

U kunt ons bereiken via email: info@jayno.nl