COMPLETE SETS

Complete Sets

Hulp nodig bij het zoeken van leuke kledingcombinaties voor baby meisjes? Wij bieden complete baby meisjes setjes vanaf maat 40 t/m maat 86 voor een betaalbare prijs. Van het populaire merk Dirkje verkopen we het gehele assortiment met complete setjes, zodat je kleine meid er altijd fashionable en schattig uitziet in haar nieuwe outfit. Natuurlijk vind je bij ons ook complete outfits van onder andere de merken Blue Seven, Guess, Fun2Wear en Name It. Ook verkopen we bijpassende accessoires zoals sloffen, schoenen, sokken, mutsen, en petjes om de outfit af te maken.

Lees meer...
Filters

Complete sets voor babykleding meisjes kopen?

Online op zoek naar complete sets? 

Een complete garderobe was nog nooit zo gemakkelijk met ons assortiment complete sets voor baby meisjes! Je hoeft namelijk niet na te denken over combinaties want wij bieden eendelige pakjes, 2-delige setjes of complete setjes bestaande uit schattige broekjes, leggings, rokjes, leuke tops die mooi zijn gestyled met met bijpassende accessoires zoals een mutsje, sokjes of slofjes.

Er is keuze uit verschillende schattige setjes, in leuke kleuren en designs. Een nieuwe garderobe samenstellen met de leukste kleertjes voor je newborn baby is dan ook zo gepiept! Mocht je op deze pagina niets kunnen vinden, kun je altijd nog een kijkje nemen in de complete meisjescollectie.