JASSEN

Baby jassen 

Stoere baby jassen voor jongens vind u op deze pagina. De stoerste jacks verkrijgbaar van maat 40 t/m 116. Wilt u onze hele assortiment voor de jongens zien? Kijk dan snel verder op de babykleding jongens pagina. 

Lees meer...
Filters

Baby jas voor jongens

Bescherming voor de baby is wat we belangrijk vinden. Koop daarom ook een goede jas voor uw baby. In de winter moet je er vooral op letten dat uw baby het niet koud krijgt in de zomer moet uw jasje goed tegen de regen kunnen. Voor veel ouders zijn jassen en shoenen heel belangrijk, ze moeten van goede kwaliteit zijn maar moeten daarnaast ook helemaal hip en trendy zijn. Een jasje is toch het eerste wat ze zien als je ergens binnen komt met je kleine knul. 

Waar moet ik op letten bij een zomerjas?
Wij vinden naast uitstraling belangrijk dat een jas comfortabel moet zitten. Naast dat een jas comfortabel, hip en trendy moet zijn, moet een jas ook waterafstotend en winddicht zijn. Jammer genoeg hebben we af en toe met flinke regenbuien te maken. Het zou dan toch wel lekker zijn als uw kleine knul lekker droog binnen komt. 

Je baby is kwetsbaar. Een gezellige jas beschermt goed tegen de kou en gure wind. Voor de regen kies je natuurlijk voor een gezellige baby regenjas in vrolijke kleurtjes. Stoere jongens dragen een gewatteerd bomberjack en kleine dametjes een faux fur baby jas. V Zo vind je er stoere jassen van Airforce, schattige jasjes van Noppies en chique baby blazers bij Le Chic. Laat de winter maar komen!

Voor jongens zijn er stoere baby jassen met een lekker warme capuchon. In de winter is een gewatteerde jas met fleecevoering extra warm en dus zeker aan te raden. Een klassieke houtje-touwtjejas of zelfs een leren jas voor je kleine vent is ideaal in de herfst. Op warme dagen heeft je kleintje geen jas nodig, maar voor de lente- en zomermaanden is het verstandig om je zoontje toch in een jas te steken. Van fleecemateriaal bijvoorbeeld. Lekker sportief en eigenwijs, dankzij de capuchon. De baby jassen voor jongens hebben echte jongenskleuren, zoals