BOXPAKJES - ROMPERS

Boxpakje

Als moeder in spe moet je goed oriënteren wat er allemaal nodig is voor je toekomstige baby. Een absolute must is een boxpakje. Deze stoere boxpakjes vind je op jayno.nl. We verkopen boxpakjes van maat 40 t/m 92. Wij bieden u een ruim assortiment aan van diverse merken zoals Dirkje, Noeser, Bampidano, Zero2three en nog veel meer. Benieuwd naar al onze andere merken? Kijk dan snel verder op onze merken pagina.

Lees meer...
Filters

Boxpakjes voor jongens en meisjes

Een boxpakje is erg handig, voor zowel jongens als meisjes. Je kan je kleine baby lekker warm houden hiermee (het bestaat uit één stuk) en ze kunnen zich lekker bewegen. Daarnaast is het ook handig dat er geen blote stukjes huid zichtbaar zijn. Het is praktisch en het is overdag en in de nacht te dragen voor je kleintje. Wij hebben een grote collectie aan boxpakjes waar je lekker uit kan leven! Daarnaast hebben wij ze in allerlei verschillende stoffen, printen en teksten, dus voor ieder wat wils. Ook raden wij een boxpakje aan om als kraamkado weg te geven bij een babyshower, dat is natuurlijk super handig voor de nieuwe moeders!

Rompers

Rompertjes zijn erg belangrijk en fijn voor baby’s. Het zit namelijk met een broekje en een shirtje aan elkaar vast. Dit verschilt met een boxpakje waarbij het kledingstuk uit één stuk bestaat. Stoere rompers, basis rompers, rompers met stoere teksten u vindt het allemaal bij Jayno.nl. Wij bieden u stoere baby rompertjes aan vanaf maat 40 tot en met 80. Wel handig, want tegenwoordig groeien sommige baby’s als kool!

De rompertjes zijn er met korte mouwen, lange mouwen en zelfs zonder mouwtjes. Zo kan je er gebruik van maken in de warmere dagen en in de koude winterdagen. Het bestaat uit één stuk wat eigenlijk gezien kan worden als ondergoed voor je baby’tje. Deze zijn altijd met drukknoopjes tussen de beentjes te sluiten of te openen, super handig natuurlijk! Zo kan de kleine deugniet zijn rompertje niet gemakkelijk loskrijgen, maar kan de kersverse moeder of vader wel gemakkelijk de luier verschoven. Wij zien dit echt als de basics voor je kleintje en super handig om als cadeau weg te geven.

Kunt u op deze pagina niet slagen kijk dan snel verder op onze complete babykleding jongens pagina.