ZONNEHOEDJES

Baby zonnehoedjes online

Leuke hoedjes die bescherming bieden aan de zon vind je bij Jayno.nl. Kijk snel verder naar ons breed aanbod in hoedjes. 

Lees meer...
Filters
Kinder zonnehoedjes
Laat de zon maar komen met zonnehoedjes van Jayno.nl is uw dochter goed beschermd tegen de zon. Daarnaast zij de zonnehoedjes super hip en trendy

Zonnehoedjes voor baby's

Zonnehoedjes voor baby's zijn bij ons voorzien van verschillende prints. Wij kijken naar leuke prints maar ook naar veiligheid. De zonnehoedjes hebben allen een uv protection functie. We hebben petjes van verschillende merken zoals Melton. Dit merk is een specialist in zonnehoedjes voor baby en kind.

Op zoek naar bijpassende kleding?
Dat is natuurlijk ook mogelijk bij ons. We hebben van Noppies zonnehoedjes waar je prachtig kleding bij kunt combineren. 

Waarom is bescherming van de huid zo belangrijk?
Een huid van een baby is lekker zacht en omdat het een lekker zacht huidje heeft moet deze goed beschermd worden. Hier enkele tips
  • Houd je baby jonger dan 6 maanden uit de zon
  • Bouw de zonnetijd voor je kind de eerste dagen langzaam op
  • Doe je kind altijd een petje of een hoedje op, ook in de schaduw. Dit beschermt de tere hoofdhuid en het nekje
  • Let op schouders, nek, neus en oren, die verbranden snel
  • Zorg dat je kleine voldoende drinkt om de vochtbalans op peil te houden
  • Als een kind verbrand is, zie je dat meestal pas na 12 tot 14 uur aan een roze verkleuring, blijf dus alert
  • Smeer kinderen die uit het water komen direct weer in met een speciaal zonnebrandproduct voor kinderen. Was het water zout? Spoel ze dan eerst af met zoet water. Opgedroogde zoutkristallen werken in de zon namelijk als brandglas.
Heeft u nog meer vragen over zonnehoedjes?
U kunt ons altijd bellen, mailen of contact opnemen via de chat. Als u nog vragen heeft dan helpen we u graag. We hebben een goede score bij kiyoh en daar zijn we heel erg trots op. Als u uw zonnehoedje snel nodig heeft is dit ook geen probleem. Voor 18.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.