voeding

Voeding hulpmiddelen

Voeding is heel belangrijk voor je baby. Als ouders heb je het druk genoeg met een kleine in huis, daarom moet je het jezelf makkelijk maken wanneer dit mogelijk is. Een uitstapje moet niet belastend voelen maar juist als leuk ervaren worden. Om dit makkelijker te maken hebben wij handige doseerflessen waarin je eenvoudig de voeding van je kindje voor de hele dag kan prepareren en vervoeren.

Lees meer...
Filters

Doseerflessen

De doseerflessen van Twistshake hebben twee doseergedeeltes. Per doseerbakje kan je er 100ml melk poeder in kwijt, wat precies gelijk staat aan de hoeveelheid van 1 babyportie, super handig dus! Zo kun je makkelijk het doseerbakje overgieten in de fles. In een Twistshake babyflesje zit een mengzeefje wat ervoor zorgt dat er geen klontjes in de speen vormen. Hierdoor kan je baby het flesje gemakkelijk leegdrinken zonder dat het speentje verstopt. Dit flesje is speciaal ontworpen op een manier dat het eenvoudig te reinigen is.

Verder hebben wij super handige doseer en bijtlepels van het merk Boon. De doseerlepel is ook makkelijk voor onderweg. Deze lepel vul je met voeding waardoor je gemakkelijk je kleine kan voeden met 1 hand. Geen geknoei met een extra potje, ideaal dus!