SLOFJES

Slofjes voor kinderen

Wij bieden u betaalbare slofjes aan van een goede kwaliteit. De slofjes zijn voorzien van een antislip zooltje en niet uit te krijgen. We hebben slofjes in verschillende kleuren en maten. Wij verkopen slofjes van maat 16 t/m 27. 

Lees meer...
Filters

Slofjes voor baby's

Wij bieden u betaalbare slofjes aan van een goede kwaliteit. De slofjes zijn voorzien van een antislip zooltje. Daarnaast zal u baby het haast niet lukken om het slofje uit te krijgen. Dit omdat de slofjes voorzien zijn van een aansluitkoordje. Naast dat een slofje comfortabel moet zijn warme voetjes in een baby slofje net zo belangrijk.

Slofjes baby meisjes

We bieden u diverse slofjes aan voor meisjes. Lekkere felle kleurtjes of met een mooie applicatie? Jayno.nl heeft het allemaal kijk snel eens verder. 

Slofjes baby jongens

Wordt u ook zo moe van dat u het schoentje al weer op moet rapen? Dan is dit de uitkomst slofjes met een aansluitkoordje. Haast niet uit te krijgen en nog betaalbaar ook. Naast dat een baby slofje voor u kind comfortabel en lekker warm moet zijn is de antislip zool ook vaak belangrijk.

Antislipzool
De antislipzool voorkomt het uitglijden bij de eerste stapjes. Het geeft uw kind net wat meer vertrouwen om de eerste stapjes zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. De antislip is meestal zwart van kleur en de zool is voorzien van zwarte bolletjes. Een antislip zooltje geeft net dat extra steuntje in de rug. Alle slofjes die wij aanbieden worden gemaakt van hoge kwaliteit stoffen en zijn onmisbaar thuis, onderweg in de wandelwagen of op een kinderdagverblijf. 

Waarom moet u babyslofjes kopen?
We hebben een aantal redenen waarom het zo belangrijk is om babyslofjes te kopen. Hieronder de punten nog op een rijtje:

  • veiligheid (voorkom uitglijden)
  • warmte (als u de kleine mee naar buiten neemt in de wandelwagen)
  • conform (ondersteun uw kind met het zetten van de eerste stapjes)
  • voor u zelf (koop een slofje met aansluitkoordje, het scheelt u een hoop werk)
Wilt u de slofjes snel in huis hebben?
Dat kan! We proberen als u voor 18.00 uur besteld heeft u bestelling de volgende dag bij u thuis te hebben. U kunt veilig bij ons betalen en we score zeer goed op Kiyoh! Heeft u nog vragen over bepaalde producten? Geen enkel probleem. U kunt altijd contact met ons opnemen. 


Kijk ook eens bij onze complete babykleding of kinderkleding pagina.