SJAAL

Sjaal online kopen

Wij van Jayno hebben de leukste collectie sjaaltjes! Van vrolijk gekleurde sjaaltjes met printjes tot en met gebreide sjaals. Doordat wij sjaaltjes hebben van verschillende soorten materialen, kan je kindje in alle vier de seizoenen een sjaal dragen. De sjaaltjes uit de wintercollectie zijn bijvoorbeeld gebreid of van een wat dikkere stof, wat er natuurlijk voor zorgt dat je kleine het niet koud krijgt. De sjaaltjes van de voorjaar en zomercollectie zijn van een dunner materiaal. Je kan je kleine dus een sjaaltje laten dragen in de zomer zodat het outfitje helemaal compleet is! 

Lees meer...
Filters

Babysjaaltjes

Babysjaaltjes voor de allerkleinste, ook daar hebben wij aan gedacht. De sjaaltjes zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, printjes en kleuren. Zo kan je altijd leuk scoren op onze website. Heeft je kleine man een speciale gelegenheid en ben je opzoek naar een accessoire dat netter is dan een sjaal? Wij hebben stoere stropdasjes en strikken van het merk Kids-Up!

Voor de aller kleinste onder ons hebben wij leuke slabbetjes van de populaire merken: Mikk-Line en Quapi. Hoe erg baal je als je net een toffe outfit bij je kleine hebt aangetrokken en binnen enkele minuten zitten er etensvlekken op…Of heb je een eigenwijs kindje die graag zelf de lepel wilt vasthouden tijdens het eten? Vergeet dan niet om een slabbetje om te doen zodat het niet erg is als er gemorst wordt. De slabbetjes zijn gemaakt van duurzame stoffen en zijn daardoor goed wasbaar.