SCHOENEN

Babyschoenen online kopen?

Schoenen heb je niet meteen vanaf de geboorte nodig. Het is natuurlijk leuk om je baby een paar schoenen aan te trekken voor op de foto, maar pas vanaf het moment dat hij of zij gaat lopen zijn schoenen echt nodig. 

Lees meer...
Filters
Kinderschoenen kopen?
Naast uitstraling wat we als ouders natuurlijk belangrijk vinden ook nog vele andere dingen waar je op moet letten bij het aanschaffen van schoenen.  

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van schoenen.
Als je schoentjes gaat kopen voor je kind, dan is het belangrijk dat je zijn schoenmaat opmeet. Zo draagt je kind de juiste schoenmaat bij het leren lopen. Aangezien kinderen soms in een keer flink groeien, is het verstandig om de schoenmaat regelmatig op te meten. Een kind geeft namelijk vaak zelf niet aan als een schoen te krap zit, omdat de uiteinden van de zenuwen in zijn voeten nog niet volledig ontwikkeld zijn. Een groot misverstand is om schoenen op de groei te kopen. Een schoen die namelijk te groot is, ondersteunt de voet van je kind niet en dat is slecht voor de houding.

Suede zooltjes!
Wij bieden u schoentjes aan van het merk Melton deze sneakers en schoentjes zijn voorzien van ruw suede. Dit voorkomt uitglijden op gladde vloeren. Wij verkopen schoentjes voor hele smalle voetjes en voor normaal tot wat bredere voetjes. De schoentjes met een elastisch bandje zijn voor smalle tot normale voetjes en de normale shoentjes zijn voor normale tot wat bredere voetjes. Let op dit geldt voor het merk Melton.

Babyschoentjes zo snel mogelijk in huis hebben?
Dat kan! We proberen het altijd de volgende dag aan u te leveren. U kunt veilig bij ons betalen! Onze klanten zijn tevreden en daar zijn we trots op! We scoren heel goed bij kiyoh, mocht u dus vragen hebben bel of mail ons gerust. We staan voor u klaar.