MUTSEN

Warme baby mutsen

Een groot gedeelte van je warmte verlies je via je hoofd. Dit geldt ook voor je baby, terwijl het voor hem extra belangrijk is om op temperatuur te blijven. Babymutsjes helpen daarbij.

Lees meer...
Filters
Baby mutsen online
Wij hebben een ruim assortiment aan babymutsen. Babymutsjes zijn er in allerlei kleuren en met leuke printjes. Zo kun je het mutsje ook nog matchen met de outfit van je baby.We hebben van diverse bekende merken zoals Noppies, Dirkje en Quapi hippe en trendy baby mutsjes die je ideaal kunt combineren bij de kleding. Naast dat het dus uw combo helemaal af maakt is het dus enorm belangrijk voor uw baby. We hebben voor elk seizoen een bijpassend mutsje. We hebben mutsen in diverse maten beginnend van newborn tot babymutsjes t/m 12 maanden. Jayno.nl heeft babymutsjes in een aantal basiskleuren en ieder seizoen in een eigentijdse kleur en met een print die terug komt in de collectie.

Online mutsen bestellen?
Dat kan uiteraard bij ons voor 18.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Een babymutsje is ook erg leuk om als kraamcadeau te geven. Het maakt een kraampakket helemaal compleet.  Heeft u vragen over onze collectie aan mutsjes? Bel of mail ons dan gerust, we staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. We hebben een hele mooie score op kiyoh en dat betekend dat onze klanten dik tevreden zijn! U blij wij blij en daar doen we het voor!