KNUFFELS

Baby knuffels

Knuffels ze worden 1 van de grootste vrienden van je opgroeiende kind. Zachte, eigenwijze knuffeldieren. In kleur, karakter en uitstraling onderscheiden de knuffels zich stuk voor stuk van hun soortgenoten. Wij verkopen alleen knuffels van erkende merken. Deze merken denken naast dat een knuffel er super schattig uit moet zien ook aan de veiligheid van uw kind. 

Lees meer...
Filters

Baby knuffels online kopen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen baby knuffels, tutteldoekjes, knuffels met een muziekje en betaalbare knuffels die leuk zijn om als kraamcadeau te geven.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een knuffel voor een baby?
Veiligheid gaat natuurlijk voor alles. Houd daarom altijd rekening met een aantal punten. Let altijd goed op dat er niets los kan gaan van de knuffel. Zoals de ogen of knopen van de knuffel. De kleine ogen, knopen en frutsels lijken onschuldig maar dit is het niet! Wanneer uw baby dit in zijn mond stopt kunnen de gevolgen verschrikkelijk zijn. Dit is 1 van de redenen waarom wij knuffels van erkende merken zoals happy horse verkopen. Hierbij wordt altijd gekeken naar de veiligheid van uw kind. En zeg nou zelf dat is toch het allerbelangrijkste.

Nog meer tips voor u over knuffels
De knuffels die u heeft aangeschaft groeit uit tot 1 van de grootste vrienden van je opgroeiende kind. Ze maken alles samen mee en er ontstaat een emotionele band. Ze kunnen niet meer zonder elkaar. Een vriend als deze knuffel wilt u toch niet kwijt raken? Stel u nou eens voor dat dit nou net moet gebeuren! De favo knuffel is kwijt. U had dit natuurlijk kunnen voorkomen door niet 1 maar 2 of 3 dezellfde knuffels te kopen. Geloof ons, u zou niet de eerste ouder zijn die ons op belt met de vraag of we nog aan die ene knuffel kunnen komen omdat ze die nergens kunnen vinden. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Knuffels uitwassen
Zorg dat u de knuffels gemakkelijk kunt uitwassen. Dit natuurlijk omdat een knuffel intensief wordt gebruikt. Wij verkopen knuffels met een muziekje erin, ook deze kunt u natuurlijk uitwassen.

Mocht u nog vragen hebben over ons assortiment neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het adviseren van de juiste knuffel. Heeft u haast bij het aanschaffen van een nieuwe knuffel voor uw baby? Wij proberen uw bestelling de volgende dag bij u thuis af te leveren. U kunt veilig bij ons betalen en we hebben een geweldige goede score bij kiyoh.