HAARBANDJES

Haarbandjes kopen?

Haarbandjes verkrijgbaar in alle soorten en maten. Verkrijgbaar in verschillende printjes. Kijk snel verder! 

Lees meer...
Filters

Baby haarbandjes

Bent u op zoek naar schattige haarbandjes? Dan bent u bij jayno.nl aan het juiste adres. We hebben haarbandjes met leuke felle kleurtjes en printjes. Onze haarbandjes zijn verkrijgbaar in 1 maat. De haarbandjes hebben een goede stretch en rekken goed mee zodat deze niet te strak om het hoofdje zit van uw baby en kind. 

Wat voor nut heeft een baby haarbandje?
Een babyhaarbandje is handig om de haartjes uit de ogen te houden. Heeft het voor de rest veel nut of vind u het gewoon mooi? Natuurlijk vinden we onze kleine prinses superschattig en met een hoofdbandje is ons prinsesje nog de mooiste ook. De uitstraling is met een haarbandje toch net weer wat schattiger. Wat is nu leuker om schattige hoofdbandjes en babykleding in 1 shop te kunnen vinden. Maak je outfit dus compleet bij jayno.nl Onze haarbandjes zijn tot in detail afgewerkt. De haarbandjes zijn mooi afgwerkt met tulle, parels en siersteentjes. 

Verkopen we ook haarbandjes voor kinderen?
Natuurlijk hebben we ook haarbandjes voor kinderen. In dezelfde style als uw dochter? We verkopen ook haarbandjes voor mama en kind. Helemaal hip en trendy samen met je dochter in dezelfde style! 

Welke haarbandjes zijn populair?
Onze populairste haarbandjes zijn neutrale kleuren die afgewerkt zijn met een strikje of een steentje. Ook onze haarbandjes met een bloemetje doen het erg goed. We hebben deze in verschillende kleuren. De kleuren zwart, wit, marine, roze en lichtroze verkopen we het beste. Wij bieden u een ruim assortiment aan voor een betaalbare prijs. Een haarbandje hoeft niet duur te zijn. Nog niet overtuigd? Kijk dan snel verder naar ons ruim assortiment. Wedden dat u kunt slagen :-).

Nog vragen over haarbandjes?
Dat is geen enkel probleem. We helpen u graag. U kunt ons altijd bellen of mailen en helpen u dan verder. We vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn over ons. We zijn daarom ook trots op onze goede score van kiyoh. U kunt bij ons altijd in een veilige omgeving betalen. U kunt kiezen voor achteraf betalen, i deal of vooraf overmaken. Als u vragen heeft staan we klaar voor u.