BAD EN VERZORGING

Bad en verzorging poducten

Een goede verzorging voor je kleintje is mega belangrijk, zo ook de producten welke je daarvoor gebruikt. Van ultra zachte monddoekjes van het merk Quapi, tot een fijn badjasje waar je je kleintje in kan wikkelen na een douche of bad, wij van Jayno.nl proberen je in alle situaties te voorzien van noodzakelijke bad en verzorgingsproducten. 

Lees meer...
Filters

Baby badproducten

Welke baby badproducten je gebruikt is cruciaal. Een pasgeboren baby gaat namelijk niet de eerste dag in bad. De huid is namelijk door de geboorte nog behoorlijk kwetsbaar vanwege zijn beschermlaagje en het is beter om dit er niet af te wassen. Doordat de huid nog erg kwetsbaar is, is het ook niet verstandig om allerlei badproducten te gebruiken welke niet geschikt zijn voor je kleintje. Deze zijn schadelijk voor de gezondheid en schadelijk als hij hier ook maar iets van binnenkrijgt.

Het is daarom belangrijk om te weten of de producten wel voldoen aan alle toepasselijke Europese normen en voorschriften. Daarom zijn wij zorgvuldig in het selecteren van merken welke hier aan voldoen.  Van een baby wc potje tot een badverkleiner, van een douchezitje tot badspeelgoed, je hebt een ruime keuze bij Jayno.nl.

Baby verzorgingsproducten

Je hoeft je baby niet voor elk klein viezigheidje in zijn badje te zetten. Sterker nog, omdat het huidje van een pasgeboren baby nog erg kwetsbaar is en snel uitdroogt, is het ook niet verstandig om je baby te vaak in bad te doen. Voor alle kleine viezigheidjes of schoonmaakklusjes zijn er de geselecteerde baby verzorgingsproducten uit ons assortiment!

Stel dat je kleintje zichzelf heeft ondergespuugd, of net even moet niezen, is het handig om bijvoorbeeld een monddoekje bij de hand te hebben van ultrazacht materiaal. Dit hebben wij bijvoorbeeld van het merk Quapi.