AFWASSEN

Afwas producten kopen

Vroeger deden we het zonder een vaatwasser. Tegenwoordig kunnen wij dit niet meer wegdenken in de hedendaagse keuken. Maar in veel families wordt er nog steeds afgewast met de hand. En de kleintjes mogen daar ook bij helpen. Zo leer je ze op vroege leeftijd omgaan met taken en verantwoordelijkheden. Maar daarbij is het wel handig als je kindvriendelijke afwasproducten hebt!

Lees meer...
Filters

Afwas producten

Wij van Jayno.nl vinden het belangrijk om duurzame producten uit te kiezen welke lang mee gaan en kindvriendelijk zijn. Voor onze afwasproducten hebben wij bijvoorbeeld het merk Boon wat wij aanbieden. Dit merk is gespecialiseerd in producten op de markt te brengen welke hedendaagse problemen oplost. Want heb je bijvoorbeeld ook last van een babyflesje goed schoon te maken? Daar hebben zij een praktische oplossing voor, namelijk een flessenborstel! En dit kan nog wel eens een flinke karwei zijn, omdat je niet overal goed bij kan komen. Echter is het cruciaal voor de gezondheid van je baby, want als er restjes achterblijven in het flesje, kunnen er bacteriën ontstaan.

Een pasgeboren baby heeft nog niet een volledig ontwikkeld immuunsysteem, waardoor zij eerder vatbaar zijn voor dergelijke bacteriën. Daarom is het belangrijk dat een babyflesje op de juiste manier wordt schoongemaakt. Daarnaast is het belangrijk dat je baby producten goed kunnen drogen met bijvoorbeeld een afdruiprek. Als er flesjes of andere producten te lang vochtig blijven, kunnen er schimmels ontstaan welke nadelig zijn voor de gezondheid van je kleintje. Kies daarom voor goede duurzame producten welke je een handje kunnen helpen!